Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

"Στριπτίζ" βουλευτή στο Facebook

Ώπα αδέλφια! Διαπομπεύουμε τώρα και τους κανονικούς ανθρώπους.. 


δάκρυ πολύ δάκρυ τώρα για την έδρα και την καριέρα
που καταστράφηκε
Εως αυτό το έσχατο σημείο διείσδυσης στα Μέσα Ενημέρωσης έφτασε η σεξουαλική διαστροφή της ομοφυλοφιλικής παγκόσμιας κοινότητας; 


Να εκτίθεται δημόσια ο 46χρονος Αντονι Βάινερ, επί 14 χρόνια μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επειδή παραδέχθηκε ότι οι γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης είναι δικές του και τις είχε στείλει σε κοπέλες που γνώρισε στο Ιντερνετ.. 


Ε και! 


Που ακριβώς και απέναντι τίνος ηθικού ή άλλου δικαίου εγκλημάτησε για να καταλάβω.. Στο ότι
γούσταριζε να στέλνει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απόλύτως ιδιωτικά σε δυο ενήλικες μια 21ενός ετών και μια δεύτερη 24ων το δι ενός εσώρουχου γυμνό του σώμα, αλλά εκείνες έκριναν σκόπιμο να δημοσιοποιήσουν (τα αργύρια ήταν πολλά ) τις φωτογραφίες του; 


Η βλακεία απλώς είναι ανίκητη αλλά παγκοσμίως ο φέρων απαλλάσσεται και είναι γνωστό. 


Ή μήπως υπάρχει καποιος νόμος που απαγορεύει τις δια τηλεφώνου ερωτικές συνομιλίες μεταξύ ετερόφυλων, κάτι το οποίο ερευνάται τώρα από την επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι ζητώντας να εντοπιστεί το κατά πόσο ο Βάινερ παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας των Αντιπροσώπων, αλλά και για το εάν χρησιμοποίησε κρατικές υποδομές για να προχωρήσει στις ροζ συνομιλίες του. 


Η υποκρισία.. 


Σκάει η φούσκα της Leman Brothers φεσώνεται όλη η υφήλιος και η μισή τουλάχιστον Αμερική και την επομένη ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κοινωνικοποιούνται οι ζημιές τα κέρδη είχαν από καιρού ιδιωτικοποιηθεί και πάμε γι άλλα. 


Έπιασαν εδώ έναν μαλάκα που έστελνε αφειδώς φωτογραφίες του ως μοντέλο παντού και ψάχνουν μήπως ο σέρβερ πληρωνόταν από το Αμερικανικό δημόσιο!!
Κάποιος από το κόμμα δεν τον πήγαινε ή εποφθαλμιούσε την θέση του.. Νεοφιλελεύθερος κοσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος


Δεν υπάρχουν σχόλια: