Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΙΔΕΣ ΓΡΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΧΟΥΪ....


Οι αναγνώστες μου το γνωρίζουν. Άπειρες φορές έχω επισημάνει τους μίσθαρνους λιβέλους που
εξαπολύονται κατά του λαού από την Καθημερινή φυλλάδα δια μέσου εκείνων που κατέχουν τις θέσεις της εργατικής αριστοκρατίας του μονοπύθμενου και οικολόγου εφοπλιστή. 


Σήμερα ωστόσο εντόπισα στο jungle report ένα εκπληκτικό φωτομοντάζ των έντυπων δραστηριοτήτων της συγκεκριμένης εφημερίδας και των μισθοφόρων της που ήταν πειρασμός αναπαραγωγής.. 


Και όπως γράφεται στην ιστοσελίδα τα παραπάνω κείμενα κατέχουν μια μοναδική συνάφεια. Από την μια η Καθημερινή κατά την "νιότη" της-αν υπήρξε ποτέ αυτή- να ομνύει στο όνομα των ΝΑΖΙ κατακτητών. Κι ακριβώς στην κάτωθι, η σημερινή γριά ενθυμούμενη προφανώς παλιές δόξες να προσεύχεται στο όνομα των ΝΑΖΙ δανειστών τοκογλύφων!


Με θρησκευτική ευλάβεια θα έλεγα, εξαφανίζει δια της σιωπής της και στις δύο περιπτώσεις την εξαθλίωση που επέφεραν στον Ελληνικό πληθυσμό τόσο οι ΝΑΖΙ ένοπλοι κατακτητές όσο και οι ΝΑΖΙ τοκογλύφοι δανειστές. Και ως να μην της επαρκούσε αυτό ενισχύει την βάναυση συμπεριφορά των κατακτητών δια αρθριδίων που ούτε λίγο ούτε πολύ παροτρύνουν τον κατακτητή στην λήψη όλων εκείνων των μέτρων που θα αφανίσουν εξ ολοκλήρου τον Ελληνικό λαό. 


Όπως κατά την νιότη της που παρότρυνε τους ΝΑΖΙ βασανιστές να εξοντώσουν τους αντιστασιακούς αλλά "άθεους" μπολσεβίκους, έτσι και σήμερα υπαγορεύει  στους ΝΑΖΙ  ένθεους του χρήματος οικονομικούς σαδιστές, τρόπους για την μαζική εξολόθρευση των Ελλήνων ανεξαρτήτως της παθητικής ή ενεργητικής αντίστασής τους..


Βλέπουμε τέλος στα πρωτοσέλιδά της να επικαλείται την σωτηρία του έθνους και της φυλής έτσι που αν κάποιος αντικαθιστούσε το έθνος και την φυλή από την χώρα και την Ελλάδα θα είχε εμπρός του δυο εφημερίδες δυο διαφορετικών εποχών σε μία. 


Απέναντι σε αυτούς και αυτά αγαπητοί αναγνώστες μου η λύση είναι μία. Αντίσταση. Αντίσταση. Αντίσταση. Πριν ολοκληρωθεί η γενοκτονία..
Κλυδωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: