Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Δηλώσεις αντιπερισπασμού..

Βρισκόμαστε σε κατάσταση μόνιμου συναγερμού, λόγω της πολυπλοκότητας του προβλήματος του χρέους και της κακοφωνίας που υπάρχει στην ΕΕ, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από το πρόβλημα του χρέους, επικρίνοντας όσους σεναριολογούν και κινδυνολογούν και τονίζοντας ότι, πριν από ένα χρόνο, όταν υπεγράφη η δανειακή σύμβαση για τα 110 δισ. ευρώ, υπήρχε το σενάριο της χρεοκοπίας, ενώ φέτος διακινείται το σενάριο της αναδιάρθρωσης. «Αρκετά με τους εργολάβους της αγωνίας των πολιτών» πρόσθεσε..
Αν δεν απατώμαι οι «εργολάβοι» της αγωνίας του λαού και όχι των πολιτών κ. USA είναι οι ίδιοι, τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που σε αγαστή συνεργασία με το καθεστώς το οποίο πιστά υπηρετείτε χρεοκόπησαν τους Έλληνες , ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που στοιχημάτισαν στην χρεοκοπία μας, τα ακριβώς τα ίδια πρόσωπα που στοιχηματίζουν στην αναδιάρθρωση και τα οποία εσείς ο πολιτικά ανήθικος έλλην εξ αλλοδαπής προστατεύσατε δια της αντισυνταγματικής υπογραφής του μνημονίου που υποθήκευσε την χώρα. Η νέμεση θα πέσει επί της κεφαλής σας βαριά και δεν θα την αποφύγετε με αυτού του τύπου τις δηλώσεις αντιπερισπασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: