Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Σιχάματα των σιχαμάτων

 Πρώτη του μηνός αλλά όχι και πρώτη μιας αιμορραγούσας αλήθειας. Πολλοστή είναι η κατάθεση μιας εξοργιστικής Δυτικής υποκρισίας σε σχέση με τον θάνατο επί της Μέσης Ανατολής. Αρχής γενομένης από το Ευρωκωλοχανείο: 


 

«Κανείς δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει τον Νετανιάχου», δηλώνει ο Μπορέλ, «πρωτοβουλίες για εκεχειρία» αναλαμβάνουν κάθε τόσο οι ΗΠΑ. Για τη «χαμένη τιμή της ΕΕ», που δεν μπορεί να σταματήσει την κλιμάκωση, θρηνούν σοσιαλδημοκράτες και οι διάκονοι του οικολογικού τυχοδιωκτισμού. 

Με την αποκρουστική υποκρισία να ντύνεται στο χακί. Γιατί; Επειδή την ίδια στιγμή που χύνουν άπαντες κροκοδείλια δάκρυα και αναπαράγουν όλες τις ψηφιακές αθλιότητες για τους Άραβες, η Δύση:  

Όχι μόνον υπερασπίζεται του ψευδεπίγραφου δικαιώματος στην αυτοάμυνα του Ισραήλ αλλά μπλοκάρει και την φενάκη που θα ψηφιζόταν ως στάχτη στα μάτια του κόσμου ως αποφάσεις του συμβουλίου ασφαλείας στον ΟΗΕ. 

Παραχωρούν χιλιάδες τόνους πολεμικού υλικού και δεκάδες δισ. για να στηρίξουν την ισραηλινή πολεμική μηχανή και το μακελειό. 

Εχουν συγκεντρώσει στην περιοχή τεράστια δύναμη πυρός, «ασπίδα» στο Ισραήλ για να κάνει τα ανοσιουργήματά του. Αυτά στα φανερά... Γιατί στα κρυφά η εμπλοκή τους είναι άμεση και «επί του πεδίου», στηρίζοντας το Ισραήλ, το οποίο παρουσιάζουν στη συνέχεια ως «άτρωτο»! 

Βρίσκουν μάλιστα το θράσος να καλούν σε «αυτοσυγκράτηση» και «αποκλιμάκωση», έχοντας σπείρει μπαρούτι και φωτιά σε όλη την περιοχή! Προφανώς για τα ...«γούστα» (και για τα συμφέροντά) τους, η «αποκλιμάκωση» αφορά μόνο τους αντίπαλους του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: