Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΑΣΙΣΤΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

 Ανωνύμου του Έλληνος 

Ποιος είναι τελικά πιο μεγάλος φασίστας; Η Μαρίν Λεπέν, που δεν κρύβει την πολιτική της ταυτότητα ή η συμμορία Μακρόν, Μελανσόν Σόλτζ και άλλων τινών φασουλήδων, που:


 

 με ωμό, πλην νομιμοφανές πραξικόπημα, με καραμπινάτη καλπονοθεία πήραν, έκλεψαν, για να κυριολεκτούμε, την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές στις Γαλλία και Γερμανία για να κυνηγούν σήμερα τις ουρές τους σαν τα σκυλιά; 

 Φυσικά, όλοι αυτοί, μηδενός εξαιρουμένου(ης), είναι, λειτουργούν ως πράκτορες του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού, γιουσουφάκια των φονιάδων των λαών Αμερικάνων που έχουν δια της ενέργειας περάσει περιλαίμιο στην Ευρώπη! 

Πανηγυρίζουν οι άθλιοι στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε. και εν γένει στην Δύση, που τάχα δεν πέρασε ο φασισμός, που ωστόσο θριαμβεύει παντού. 

Και δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή. 

Το πειραματόζωο, η αποικία Γκραικυλία είναι έτσι κι αλλιώς πάντα με τους νικητές, μέχρι τελικής ήττας!! Απαντες του Κασσελάκη συμπεριλαμβανομένου ονειρεύονται γαλλικά πρότυπα για το εγχώριο παραμύθι της κεντροαριστεράς. 

 Να μιμηθούν τους Γάλλους και να κάνουν το δικό τους συνοθύλευμα. Μέχρι ο άνευ Τσίπ(ρ)ας πρώην θαλαμοφύλακας ξύπνησε αιφνιδίως και την είδε… Μελανσόν! 

Ήρθαν δεύτεροι οι Γάλλοι! 

 Ξεχάσατε , πριν λίγα χρόνια, την τελευταία εγχώρια μεγάλη λαϊκή νίκη, το ΟΧΙ στο περίφημο δημοψήφισμα, που μια άλλη ξενόδουλη συμμορία, πάλι με τον φερετζέ της «αριστεράς» το μετάτρεψε εν μια νυκτί σε ΝΑΙ με ακόμα τρία Μνημόνια για φέρετρο! 

Ακόμα πληρώνουμε και δυστυχούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: