Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΜΑΧΙΕΣ !!

 Εν αναμονή των εσωκομματικών εκλογών του Νοέμβρη, στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται οι αποκρουστικές καρεκλομαχίες, οι απειλές δικαστικών προσφυγών και οι αντιπαραθέσεις χωρίς ίχνος αρχών ή αξιών τόσο στο Πασόκ όσο και στον Σύριζα.


 

Όσον αφορά τον τελευταίο και τις «προοδευτικές» (τις ποιες;) τάχα δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμπράξουν μαζί του για την κυβερνητική καρέκλα, υποστηρίζεται ότι «μείζον πολιτικό γεγονός μπορεί να προκύψει» αν τελεσφορήσει μία «συνεργασία σε ισχυρά θεμέλια με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ».  

Το ΠΑΣΟΚ, «είναι μπροστά σε επιλογές, δεν έχει καταφέρει να απεμπολήσει την εικόνα ενός κόμματος από το οποίο ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να αντλεί στελέχη κάθε τόσο και λιγάκι και νομίζω ότι είναι και σε ένα σταυροδρόμι: Θα είναι μία δύναμη που θα κρατήσει αυτόν τον χαρακτήρα ή θα λειτουργήσει με άλλο τρόπο και θα συμβάλει σε μία εναλλακτική προοδευτική λύση;», διερωτώνται στην αδύνατης μνήμης Κουμουνδούρου σε μια αναπαραγωγή δοκιμασμένων συνταγών. 

Κι όλ' αυτά επί των ημερών του παγκοσμιοποιυμένου κτήνους όπου υπεραφθονούν τα ουρλιαχτά περί «ελευθεριών», «δικαιωμάτων», «παιδείας», «εξέλιξης», «ριζοσπαστισμού». Για ν αποδειχτεί πως είναι νέες κόπιες του «παροιμιώδους μέσου ανθρωπάκου» που λειτουργούν ως μια νέα «κανονικότητα νεοταξικού συντηρητισμού».


Χαβά του χαβαδάκι του ο Κασσελάκης 

Ανακάλεσε, από την Παρασκευή, το πληρεξούσιο που είχε δώσει στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαυροκεφαλίδη.

Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο νομικός σύμβουλος του μέχρι πρότινος προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «με δεδομένο ότι ο κ. Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει πλέον πληροφόρηση από τα όργανα του κόμματος για ενέργειες και αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα του κόμματος, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να έχει πλέον και την οποιαδήποτε ευθύνη για αυτές τις αποφάσεις». 

Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: