Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 Βγήκαν μαχαίρια στο Ηράκλειο Κρήτης και πιστόλια στο Περιστέρι.. Είμαστε μια ωραία νεοταξική ατμόσφαιρα.. Στους εξαθλιωμένους πληθυσμούς η βία και τζόγος βασιλεύουν.. 


 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (08/09) έξω από κέντρο διασκέδασης στην οδό Λασσάνης στο Περιστέρι. 

Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν δύο κάλυκες και μια βολίδα Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 6 το πρωί τρία άτομα θέλησαν να εισέλθουν στο κέντρο διασκέδασης αλλά ένας από τους υπαλλήλους δεν τους το επέτρεψε. 

Τον πυροβόλησαν στο πόδι Τα τρία άτομα, αρχικά, αποχώρησαν από το σημείο, αλλά μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν και πυροβόλησαν με όπλο ένα 37χρονο υπάλληλο στο πόδι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν δύο κάλυκες και μια βολίδα. 

Ηράκλειο Κρήτης 

Άγρια επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από διαπληκτισμό μεταξύ δύο ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ θαμώνων σε ένα καφενείο που βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο της πόλης. 

Ωστόσο, η ένταση φαίνεται να συνεχίστηκε και εκτός του καταστήματος, στον δρόμο. Όπως αναφέρει το creta24, ένας άνδρας δέχθηκε μαχαιριά από ομοεθνή του, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την αστυνομία. 

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: