Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΤΟΤΟΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

 Πηγή Ριζοσπάστης (Σημ Κλύδ: Στα συγκεκριμένα σεμινάρια δεν εκλήθην ποτέ εγώ..Τυχαίο δεν νομίζω καρακόλια..)

 Είναι κάποιοι σεσημασμένοι αρθρογράφοι, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να υπερασπιστούν τα εγκλήματα του Ισραήλ και τον βρώμικο ρόλο που παίζει ο αμερικανοΝΑΤΟικός ιμπεριαλισμός στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο. 


 

Ενας από αυτούς είναι ο γνωστός «Ραν ταν πλαν» των ΝΕΩΝ, ο οποίος θίχτηκε από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ισραηλινή χορηγία σε Φεστιβάλ animation στη Σύρο. 

Η είδηση ότι το κράτος - σφαγέας θα «επιχορηγήσει» το Φεστιβάλ ξεσήκωσε θύελλα καταγγελιών από συμμετέχοντες και φορείς του νησιού, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να δηλώσουν ότι αποσύρουν τη συνεργασία τους με την πρεσβεία του Ισραήλ. 

Τι ήταν να το ακούσει ο αρθρογράφος των ΝΕΩΝ! 

Μ' έναν πύρινο λίβελο, επιτίθεται σε όσους δεν βλέπουν τους «τρομοκράτες» Παλαιστίνιους και δεν αναγνωρίζουν το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα»! Το «δικαίωμα» δηλαδή να δολοφονεί 40.000 και πλέον άμαχους, γυναίκες και παιδιά, στον έναν χρόνο που διαρκεί η επέμβαση στη Γάζα. 

Οσο για την ευαισθησία του στην τρομοκρατία, δεν τον είδαμε να έχει τα ίδια αντανακλαστικά τώρα που το Ισραήλ σκοτώνει μαζικά Λιβανέζους, πυροδοτώντας μέσα στο πλήθος τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που έχει «φυτέψει» σε στελέχη της Χεζμπολάχ. 

Κι επειδή ξέρουμε ότι η πρεσβεία του Ισραήλ διοργάνωσε σεμινάρια προπαγάνδας για δημοσιογράφους, τώρα μπορούμε με βεβαιότητα να αναγνωρίσουμε και ποιοι «αποφοίτησαν» με άριστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: