Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ

 Η΄στην καθομιλουμένη "πιο φασίστας πεθαίνεις"!!

..................

Ανωνύμου του έλληνος 



 

«Μιλάμε για ένα εντυπωσιακό χτύπημα». «Είναι αδύνατο να πάρεις τα μάτια σου από τα βιντεάκια με τις εκρήξεις». «Εξαιρετικά προηγμένη επίθεση». 

Κάτι τέτοια σχόλια ακούγονταν χθες από τους Μιντιακούς βόθρους σχετικά με τη νέα επίθεση του Ισραήλ, αυτήν τη φορά στον Λίβανο, μέσω των παγιδευμένων συσκευών beeper. 

Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μία ακόμα τυφλή, ξεκάθαρα τρομοκρατική επίθεση από το κράτος - δολοφόνο στη Μέση Ανατολή, που βάζει μπουρλότο σε όλη την περιοχή. 

Μια επίθεση που έγινε «κατά πάντων», με τους «εγκεφάλους» της να αδιαφορούν για το ποιοι μπορεί να πέσουν θύματα. Εξ ου και τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες, ανάμεσά τους μικρά παιδιά και γιατροί που έτυχε να βρίσκονται κοντά σε αυτές τις συσκευές. 

Είναι έγκλημα που αφήνει σύξυλα για μια ακόμα φορά όλα τα παπαγαλάκια, επίσημα και ανεπίσημα «τρολ», τα οποία εδώ και έναν χρόνο λιβανίζουν το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», επιστρατεύοντας τα γνωστά περί «τρομοκρατίας» για να δικαιολογήσουν το λουτρό αίματος στη Γάζα. 

Και τώρα που το ίδιο το κράτος του Ισραήλ αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί κράτος - τρομοκράτη, αντί απλά να καταπιούν τη γλώσσα τους, εκφράζουν ντροπαλά ή απροκάλυπτα ακόμα και θαυμασμό για μια «υποδειγματικά σχεδιασμένη επιχείρηση». 

Πήγαν λοιπόν περίπατο οι «ευαισθησίες» για «τρομοκρατικές επιθέσεις» και οι δήθεν «αποτροπιασμοί» για «τυφλά χτυπήματα». Κι αυτό που απομένει τελικά είναι ο απόλυτος ξεπεσμός των κάθε είδους απολογητών και υποστηρικτών της σφαγής που είναι σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή από το Ισραήλ και τους συμμάχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: