Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ..

 Τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ εκείνη των επικυρίαρχων!! Η Γερμανία των αμετανόητων φασιστών. Του Σόιμπλε και του Σκρουζτ ή Σουλτζ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. 


 

Κι αυτό μόλις 13 χρόνια μετά την νέα κατοχική υποδούλωσή μας. 83 από την αιματηρή σκλαβιά και ογδόντα μετά την καθ' υπόθεση εργασίας απελευθέρωσή μας. 

Και φυσικά υπό την διαρκή άρνηση της καταβολής των επανορθώσεων -- αποζημιώσεων έστω και αν είχαν από τις κυβερνήσεις αυτές διεκδικηθεί. Κάτι που είχε διεκδικηθεί και κερδηθεί απ' όλες τις χώρες που βίωσαν το σαράντα τον Γερμανικό εφιάλτη. 

Έχει δε κατά τρόπο προκλητικό αγνοηθεί το πόρισμα της Βουλής που συγκεκριμενοποιεί και τεκμηριώνει το χρέος του Γερμανικού κράτους στον ελληνικό λαό. 

Άπαντες τόσο οι δράστες όσο και η ηγεσία των θυμάτων υποδύονται τους επί τοπου μεταβάντες και μηδέποτε αντιληφθέντες την λαϊκή κατακραυγή. Και τι αντ' αυτών κάνει το αστικό ελληνικό κράτος; 

Αποδέχεται τη δήλωση του Γερμανικού περί αναλήψεως της πολιτικής ευθύνης -- για τις θηριωδίες του ναζιστικού κτήνους -- και οργανώνει παράτες για έργα βιτρίνας στις περιοχές όπως το Δίστομο που οι κάτοικοί τους μαρτύρησαν. 

Αν νομίζουν οι Γερμανοί και οι εγχώριοι λακέδες τους πως της μεθόδου αυτής ξεπλένονται τα εγκλήματά τους, πλανώνται πλάνην οικτρά. Το αίμα μόνον με αίμα σβήνει όπως και η φωτιά..


 




Δεν υπάρχουν σχόλια: