Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ --ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

 Με μεγάλη πλειοψηφία η Πολιτική Γραμματεία κήρυξε έκπτωτο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε μια Κουμουνδούρου όπου ο υδράργυρος ανέβηκε προς στιγμήν επικίνδυνα. Ξαφνικά ωστόσο ήταν τα ρίγη ενός θυμού γιατί η θερμοκρασία έπεσε και η συνεδρίαση πραγματοποιείται σε καλό κλίμα. Πρόκειται περί του μυαλοφυγόδικου και επί τόπου μεταβάντος μα μηδέποτε αντιληφθέντος τι σημαίνει αριστερά. 


 

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με ψήφους 17- 1-1 αποφάσισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος από το αξιώματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η συνεδρίαση είχε ως αποκλειστικό θέμα τις αντιδράσεις που προέκυψαν γύρω από τον θεσμικό ρόλο που θα πρέπει να έχει επί του παρόντος ο Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την εις βάρος του πρόταση μομφής η οποία υπερψηφίστηκε. 

 Κατά της καθαίρεσης του Στέφανου Κασσελάκη τάχθηκε η Θεοδώρα Τζάκρη ενώ η Ολυμπία Τελιγιορίδου ψήφισε «παρών». H έκτακτη σύγκληση του οργάνου προκλήθηκε από τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, έπειτα και από την παρέμβαση του καθηγητή Δημοσίου Δικαίου και Κοινωνικής Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Ξενοφώντα Κοντιάδη, ο οποίος έχει την άποψη ότι κακώς θεωρείται έκπτωτος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: