Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ρίξτε τον πριν ειναι αργά

 Συνδιαλεγόμαστε με τον εισβολέα της Κύπρου όταν δεν του θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα το θέμα της εισβολής και κατοχής. 

Σημειώστε μόνον αυτό. Πως κατά τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας όχι μόνον διατάσσεται η απομάκρυνση των τουρκικών δυνάμεων από τα κατεχόμενα αλλά και η διαγραφή οποιουδήποτε κράτους από τον ΟΗΕ αναγνωρίσει το μόρφωμα!!


 

Απογυμνώνονται εξοπλιστικά προς χάριν του Φασιστοζελένσκι τα νησιά, με τους στρατιωτικούς να κοχλάζουν από θυμό, δεδομένου πως. 

Τα νησιά οφείλουν να διαμορφώνουν την άμυνά τους ως μικρά κρατίδια, αφού η ανατροφοδότησή τους σε κατάσταση τουρκικής απόβασης, ή πολιορκίας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και δεν αναφέρομαι σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γιατί το χθες προοινωνίζει το αύριο. 

Πρόσφατα διεκπεραιώθηκε μια στρατιωτική αποβατική άσκηση της Τουρκίας επί νήσων.. Εσείς ποια νησιά φαντάζεστε πως είχαν κατά νου. Την Μάλτα ή την Κορσική; 

Τριάντα χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από την Πόλη οι Έλληνες και πενήντα εισέβαλαν αιματηρά στη Μεγαλόνησο.

Μόλις προ ημερών μας επέβαλλαν άκρα του τάφου σιωπή ως προς τα θαλάσσια πάρκα που ως θέμα εντάσσεται αποκλειστικά στην Ελληνική διαχείριση!! Με τον γελοίο Δένδια να εξαπολύει πομφόλυγες περί κόκκινων γραμμών έναντι των  Τούρκων, το θράσος των οποίων τείνει ν αγγίξει τις Κυκλάδες!! 

Αλλά πως να προβάλλεις αρνησικυρία στο Βρύξελλο των αφεντάδων όταν σου επιβάλλουν αριθμό και τύπο όπλων τα οποία εκών άκων θ' αποκτήσεις και κυρίως: 

Έχεις δηλώσει πως στην έδρα της πρώην Πυρκάλ που ανεφοδίαζε ακαριαία τις ένοπλες δυνάμεις με πυρομαχικά, σκοπεύεις να την κάνεις πάρκο υπουργείων, αλλά και: 

Όταν θα υποχρεωθείς εξ αντικειμένου ν αμυνθείς δεν θα έχεις πυρομαχικά γιατί η εκτέλεση της παραγγελίας είναι χρονοβόρα..

Γι αυτά και άλλα πολλά (στα οποία δεν συμπεριλαμβάνω τα εντελώς άχρηστα F35 ως προς τη χρήση τους στους αιθέρες του Αιγαίου) προσθέτω και τη διαλυμένη ελληνική κοινωνία, ρίξτε τον πριν είναι αργά..

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: