Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

VIDEO

 Έχω επανειλημμένα επισημάνει πως: η .."Αγία οικογένεια" που κακή τη μοίρα έχει εκλεγεί από τους ψεκασμένους γηγενείς, (κυβερνώντας με το 21% του εκλογικού σώματος) προκαλεί κατά παντίους τρόπους επικίνδυνα το θηρίο. 


 


Τελευταίο κρούσμα η αλλοίωση της ιστορίας με τον Γεραπετρίτη να βάζει στο κάδρο της απελευθερωτικής μας επανάστασης τη φασιστοουκρανία. Προφανώς ο Καποδίστριας δεν ήταν Κερκυραίος, δεν ανήκε στην Τσαρική Αυλή, ως κορυφαίος διπλωμάτης και η Οδησσός της Φιλικής Εταιρίας, δεν ήταν μήτρα Ελληνική. 

Σε μια ακραία εκδήλωση αντιρωσικών συναισθημάτων έτσι, απαγόρευσε τη συμμετοχή οποιουδήποτε Ρώσου στις εορταστικές εκδηλώσεις!!

Και καλά το κάθε πολιτικό ρεμάλι μπορεί να λέει ότι θέλει εκπροσωπώντας εαυτόν, αλλά όχι τον λαό. Επειδή το ζήτημα της ολοένα και αυξημένης της Ρωσικής οργής έναντι της Ελλάδας, -- με τη Ζαχάροβα να την εκφράζει πλέον ανοιχτά--, δεν είναι αυτό το κερασάκι της τούρτας με τα σκατά στις ελληνορωσικές σχέσεις. 

Είναι πως προετοιμαζόμαστε να παραδώσουμε στον φασιστοζελένσκι, τα κορυφαία ανα την υφήλιο ρωσικά όπλα (s300) στα ουκρανικά καθάρματα των ταγμάτων εφόδου.

Από χθές έτσι προειδοποιηθήκαμε από την αρκούδα που βγάλαμε από την φωλιά της πως αν συμβεί θα υποστούμε απαντήσεις  που δεν έχουμε ματαδεί!!  

Απευθύνομαι πλέον ευθέως σε όσα κοινωνικά κατακάθια (γιατί περί αυτού πρόκειται) εξέλεξαν την μειοδοτική κυβέρνηση. 

Πιέστε την κυβέρνησή σας να την βάλλει-- έστω υποκλινόμενη-- ξανά την αρκούδα (σε ότι αφορά εμάς) στη φωλιά της, γιατί δεν έχω σκοπό να γίνω για τα συμφέροντα των γιάνγκηδων και του ευρωκωλοχανείου κρέας στα κανόνια της..

......................

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: