Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΡ(Δ)ΟΣΑΛΤΕ

 Ο κονφερασιέ της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «γελοιότητα» την προσπάθεια που κάνουν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη να μαζέψουν υπογραφές, με τις οποίες ζητάνε να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται. Τι είπε ο ραδιοκήρυκας της κυβερνητικής προπαγάνδας; 

 


«Αυτό που βάζουν τώρα την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία...». 

Δεν προκαλεί βέβαια εντύπωση, μιας και πρόκειται για τον ίδιο που, λίγες μέρες μετά το δυστύχημα, είχε χαρακτηρίσει «θυσία» το έγκλημα και ευχόταν «να πιάσει τόπο»! 

Βέβαια, αυτά που λέει ο πορδοψάλτης της κυβέρνησης είναι εκείνα που θέλει να πει η ίδια αλλά δεν μπορεί, ούσα ήδη πολύ εκτεθειμένη για τα ψέματα και τις αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιεί για να κρύψει κάτω από το χαλί τα πραγματικά στοιχεία και τους ενόχους. 

Κι επειδή οι συγγενείς των θυμάτων και το λαϊκό κίνημα κάνουν πράξη την υπόσχεση ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», κάποια παπαγαλάκια ξεπερνούν ακόμα και τον εαυτό τους στην προσπάθεια να συνδράμουν στη συγκάλυψη που επιχειρεί η κυβέρνηση. 

Συγκρατηθείτε. Δεν αξίζει ούτε τη ροχάλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: