Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ

Ανωνύμου του Έλληνος

 Αμ για το βρωμερό πολιτικό σκηνικό, τί να πει κανείς; Απλούστατα ότι κάθε όχλος έχει ό,τι του αξίζει και αυτό, που απεργάζεται! 


 

Μια χαρά πάει η Γκραικυλία για τον Ιμπεριαλισμό. Με ενθουσιασμό υποστηρικτές των άθλιων Εβραίων δολοφόνων του Παλαιστινιακού λαού. 

Ο Κούλης και η συμμορία του στυγνοί δολοφόνοι, με την ιδιότητα του ηθικού αυτουργού, πάνω από 5.000 παιδιών των Παλαιστινίων! Ελληνικό θαύμα, πράγματι! Θέλει θυσίες η απόλυτη υποτέλεια στον Ιμπεριαλισμό, στο Αμερικανικό και στο Εβραϊκό Κεφάλαιο. 

Μετά την Ουκρανία, η Παλαιστίνη και έπονται οι νέες ιμπεριαλιστικές επιδρομές. Για αυτό σε επαινούν οι κατακτητές και αιμοσταγείς φονιάδες!  

Γκραικυλία χώρα του έτους! 

Είδε φως, μπήκε μέσα το αδελφάτο κι έγινε εν μια νυκτί αξιωματική αντιπολίτευση παίζοντας το ομοφοβικό χαρτί από την ανάποδη:  

Είμαι παντρεμένος με άντρα, είμαι κίναιδος, ψηφίστε με! Όπερ και εγένετο! 

Να μιλήσουμε για τον πολιτισμό; Για δες θάμα τρανό κι αντίθαμα μεγάλο, που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν! 

Όλα άθλιο σκυλάδικο με διαλείμματα χυδαίου τηλεοπτικού πρωινάδικου, με άπειρες  διαφημίσεις να υπαγορεύουν καταστροφικά, καθοριστικά την συμπεριφορά νεολαίας, εν γένει του όχλου. Αποθέωση του πανέξυπνου, λειτουργικού, φτηνού και κατάλληλου προϊόντος, που συναντά έναν ηλίθιο καταναλωτή και τον συνεπαίρνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: