Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΕΛΥΘΗ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ

 Το "ον" Κασσελάκης δεν ξέρει ούτε που πατά ούτε που βρίσκεται Εδώ αδελφή ψυχή δεν είναι New York όπου στήνονται κόμματα ιδιωτικού δικαίου. Εδώ ακόμη και το όνομα κάθε στελέχους έχει τον συμβολισμό του. Ιδία αυτό του Τεμπονέρα ως γόνου ενός δολοφονημένου --από χέρι δεξιού τραμπούκου-- κομμουνιστή γονιού. Ότι θα πας άπατος ακόμη και καφετζού ή αστρολόγος το προβλέπει

 ...................

 


Οργιώδες είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ, με την κόντρα που σοβεί ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Διονύση Τεμπονέρα να έχει και άγνωστα επεισόδια που έχουν εκτυλιχθεί το προηγούμενο διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες , πριν τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την ανοιχτή κόντρα μεταξύ των δύο που εκδηλώθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα έγινε με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών (Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά. 

Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ζητήσει τη διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Και μπορεί τελικά τότε να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον Δ. Καλαματιανό να απολύσει τον Διονύση Τεμπονέρα, ενόψει της εκδήλωσης των τριών στο θέατρο Άλφα. 

Ο κ. Καλαματιανός έκανε δεκτό το αίτημα και πράγματι ο Διονύσης Τεμπονέρας απελύθη. 

Αφού μάλιστα είχε ζητήσει να τον απολύσουν από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε ξαφνικά στην εκδήλωση των τριών, όπου όταν του πρότειναν να πάρει τον λόγο για να απευθύνει χαιρετισμό, είπε «έχει εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ», δείχνοντας τον Διονύση Τεμπονέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: