Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

Αφορμής δοθείσης του Κορινθιακού πρωτόγονου, που όμως δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Αντιθέτως προσγειώθηκε στην εποχή του επιστημονικού θριάμβου κατά τη στιγμή που: Παραδίδεται η κοινωνία στον μυστικισμό, στην θρησκοληψία, τον δογματικό δημιουργισμό και τον σκοταδισμό. 

 Λογικό επακόλουθο. 

 Προηγουμένως η θεωρία της εξέλιξης διδάσκεται--άκουσον άκουσον-- στα σχολειά ως άποψη της βιολογίας για να πανηγυρίζουν οι συστημικοί Νινιοί και οι νταβάδες της ακροδεξιάς. !! 


 

 Πλέον των διακοσίων εκπαιδευτικών στη γείτονα Ιταλία παρακολουθούν μαθήματα εξορκισμού κατά των δαιμονισμένων μαθητών!! 

Στις ΗΠΑ της ΝΑΣΑ μόνον το 66% των νέων γνωρίζουν ότι η γη είναι σφαιρική με το κίνημα Flat Earthers να διευρύνεται ανατριχιαστικά. 

Επί της φαιδράς πορτοκαλέας η εκκλησία αμφισβητεί ψιθυριστά είναι η αλήθεια το ηλιοκεντρικό σύστημα, την υπεράσπιση του οποίου ανέλαβε κατά τον Μεσαίωνα πρωτοπορειακά, ο Μπρούνο, και τον έρριξαν στην πυρά. 

Ταυτοχρόνως επί του Ελληνικού εδάφους κατά τις πανελλήνιες αγιάζονται στυλοί και παραγγέλλονται ειδικές προσευχές στην επιτυχία των μαθητών. Κάπως έτσι εγκαθίστανται και  κυριαρχούν απόψεις του τύπου, πως η Εύα πλάστηκε ελλειμματική εξ αιτίας του ότι ο θεός απέκοψε τμήμα, τής --από πυλό-- σάρκας του Αδάμ. 

Την ίδια στιγμή ματζούνια και ξεματιάσματα αντικαθιστούν τον προληπτικό εμβολιασμό των παιδιών και καφετζούδες μέντιουμ και αστρολόγοι βάζουν τους αφελείς σε χρονοκαψουλες του μέλλοντός τους. 

 Τις πταίει; 

 Είναι δια γυμνού οφθαλμού ορατό. 

Ο κυρίαρχος πολιτισμός θρυμματίζεται αντιστάσεως μη ούσης ενώπιον της έκπληκτς ανθρωπότητας εξ αιτίας των καπιταλιστικών κρίσεων που δόλια οι ένοχοι τις αποδίδουν σε εξωκοσμικά φαινόμενα. Κυρίως στον διάβολο για να απενοχοποιηθεί ο θεός. 

 Που ειρήσθω εν παρόδω: 

Με το βιογραφικό του (διαφθορά, δολοφονίες, μαζικά εγκλήματα, χρηματιστηριακές απάτες, δουλεμπόρια, εκμετάλλευση, μαστρωπία, ιδιοκτησία, σοδομισμός ανηλίκων ) ούτε κλητήρα σε υπουργείο δεν θα τον προσλάμβανα. 

Ανορθολογισμός που συσκοτίζει όλες εκείνες τις ανθρώπινες κραυγές της επιστημονικής αμφισβήτησης. Της δυνατότητας του ανθρώπου ν αποτινάξει σαν σκόνη από τα πέτα του τις παράλογες δισειδαιμονίες του πρωτογονισμού που θέλει να τιμωρούμαστε για τ' αμαρτήματά μας. 

 Γιατί; 

Επειδή τα επιστημονικά επιτεύγματα πρέπει να μένουν στη κρύπτη του σύγχρονου ιερατείου. Ως εκείνο που τύφλωσε τον Όμηρο, όταν αυτός δια της Ιλιάδας και της Οδύσσειάς του, τα αποκάλυψε. 

Για να τα κάνει κτήμα λαϊκό. Γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: