Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ

 Τίμημα που θα πληρώσουν πανάκριβα οι απόγονοί μας από τους διαχρονικά υπερπολύτιμους φίλους συμμάχους και αδέλφια Άραβες οι οποίοι επί τη ευκαιρία: Μας αποκαλούν με το πραγματικό μας όνομα που οι χλεχλέδες τύπου Καργάκου ιστορικοί σας κρύβουν. Γιουνάν!! Ίωνες..Γιατί από εκεί είναι η καταγωγή μας.. Εξ ανατολών.. Της μάνας Ανατολής (όστις θέλει επιχειρηματολογία εδώ είμαι εγώ Δεν είναι όμως της παρούσης ανάρτησης) 

 ....................


 

Πολύ επικίνδυνη κίνηση είναι η αποστολή της φρεγάτας «Ύδρα»  στην Ερυθρά Θάλασσα τις επόμενες μέρες, όπου ήδη υπάρχουν πολεμικά πλοία της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, στηρίζοντας στην ουσία το κράτος του Ισραήλ, που σφαγιάζει δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους στη Γάζα. 

Η εμπλοκή της Ελλάδας –και με διοικητική ευθύνη μάλιστα του στρατηγείου της Λάρισας– είναι συνενοχή σε έναν άδικο και βάρβαρο πόλεμο. Την ώρα που η κυβέρνηση λέει πως δεν έχει «δημοσιονομικό περιθώριο» ενίσχυσης των αγρότών ή της δημόσιας παιδείας και υγείας, δίνει μεγάλα ποσά για ιμπεριαλιστικές αποστολές και αγορά όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: