Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΙΠΑΜΕ

 Πλέρια η δημοκρατία στο συνέδριο του πέρασα "σύριζα" απ' αυτή αλλά δεν ακούμπησα. Επί παραδείγματι για να μην εξαντλούμαστε στα έπεα πτερόεντα κατά τα οποία: Με ιδρωμένο και καταπονημένο το άλογο οι αναβάτες διαμαρτύρονταν γιατί αυτό δεν τρέχει!!


 

Κάποιοι υπέρμαχοι ως πριν από ελάχιστες μέρες της επιστολικής ψήφου, οι ίδιοι που υπεράσπιζαν μετά πάθους τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στα συνδικάτα, ανακάλυψαν ξαφνικά πως: Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου θα είναι υβριδικές δεδομένου πως δεν διασφαλιζόταν το αδιάβλητο της διαδικασίας!!! 

Κάποιοι πάλι θερμοκέφαλοι του σοβιετικού αναχρονισμού και των κολχόζ, διαμαρτύρονταν πως δεν ακούστηκε ούτε φωνήεν πολιτικής συζήτησης και οι καρέκλες ήταν κενές στον μεγαλύτερο όγκο του χρόνου των εργασιών!! 

Πρόκειται για τους ίδιους που λίγο πριν δήλωναν  ότι: τα «ηλεκτρονικά» μέλη και τα «κλικ» είναι το απαύγασμα της συμμετοχής και της δημοκρατίας και ότι έτσι «μεγαλώνει το ενδιαφέρον του κόσμου».

Τι υπολείπεται αυτής της αφαιρετικής διαδικασίας;  Κάτι μεταφερόμενοι κλακαδόροι του «ηγέτη» και του αρχηγού, με τους άλλους μισούς να «ραδιουργούν» στο παρασκήνιο, «μουρμουρίζοντας» ότι τάχα «η αριστερά δεν έχει μεσσίες».

Ποιοι τα έλεγαν αυτά; 

Οι ...απόστολοι της κυβερνητικής ανάθεσης, των «σωτήρων» και των δήθεν «φιλολαϊκών» εύκολων λύσεων εντός των τειχών του συστήματος! 

Τελικά, όποια εικόνα κι αν πάρει κανείς από το τετραήμερο αυτό φεστιβάλ θεατρινισμού, επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για προδιαγεγραμμένη πορεία πολιτικού εκφυλισμού.. 

Και αν νομίζετε ότι επιχαίρω γιατί δικαιώνομαι εξακολουθητικά, πλανάστε πλάνην οικτρά.Η επιβεβαίωση μιας αρνητικής πρόβλεψης στην οικονομία καλείται αρνητικό κέρδος κι εγώ την ονομάζω ακάλυπτη επιταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: