Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΥΡΤΙΑ

 Ιερώνυμος Λαρίσσης: Συγκαλυψη Καραμανλή: «Τον νεκρό τον τιμάς με τη σιωπή όχι με τον θόρυβο» - «Να αφήσουμε αυτούς που έχουν την αρμοδιότητα να μιλήσουν» Μην εξοργίζεστε. Τελεί εντός της εμβέλειας των πεποιθήσεών του. Ιησούς: "Αγαπάτε αλλήλους" Ιούδας ο ζηλωτής: (τραβάτε να μάθετε τι σημαίνει..) "Δηλαδή και τους δήμιους μας τους Ρωμαίους;" Ιησούς: "Ασφαλώς" Κι ο Ιούδας ο επαναστάτης τον έστειλε αδιάβαστο.Τώρα τα αργύρια τα πήρε δεν τα πήρε δεν ήμουν εκεί να σας πω..

 ....................

 


 Σε δηλώσεις στήριξης της κυβέρνησης αλλά και του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, προχώρησε ο Μητροπολίτης Λάρισας, Ιερώνυμος, και μάλιστα από τον τόπο που σημειώθηκε η εθνική τραγωδία στα Τέμπη, προκαλώντας οργή για τη στοίχισή του με την κυβέρνηση. Μαρία Καρυστιανού στην «Α» / Δεύτερο έγκλημα η επιχείρηση συγκάλυψης 

Ο Μητροπολίτης Λάρισας πραγματοποίησε χθες Κυριακή (25/2) στον τόπο της τραγωδίας τρισάγιο για τα 57 θύματα και αμέσως μετά σε δηλώσεις του πρόσφερε στήριξη στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή. «Να ξέρετε ότι έναν κεκοιμημένο τον τιμάς πολύ με τη σιωπή και την προσευχή, δεν τον τιμάς με τον θόρυβο». 

Η δήλωση αυτή του Μητροπολίτη Λάρισας είναι πανομοιότυπη με τη δήλωση που έκανε ο Κώστας Καραμανλής κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής όταν προχώρησε σε «μαθήματα πένθους» προς τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη προκρίνοντας τον «βουβό πόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: