Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Στημένη αριθμολαγνεία!

 Μας ζαλίσανε τον έρωτα με την υποτιθέμενη Επενδυτική Βαθμίδα, που έδωσαν πάλι τα πολυχρονεμένα σου ξένα αφεντικά! Άλλο τραγικό καπιταλιστικό παραμύθι! Ακόμα μια ολέθρια, στημένη αριθμολαγνεία! 

Ανωνύμου του Έλληνος

 



Ποιοι καθορίζουν αυτές τις οικονομικές απάτες και με ποια κριτήρια; Διεφθαρμένα, πουλημένα παραρτήματα του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού, που βγάζουν φετφάδες με κριτήριο τα συμφέροντα των χρηματοδοτών τους. 

Σικέ παιχνίδια, όπως όλα στον Καπιταλισμό. Τους δίνανε βάση και ζωτικό ψεύδος και οι πάλαι ποτέ Σοβιετικοί και άλλοι του υπαρκτού σοσιαλισμού και την πατήσανε χοντρά, καταστραφήκανε! 

Τί έκανες διαφορετικό από το 2000, το 2005, το 2010, βλάκα όχλε, ώστε απέκτησες πιστοληπτική ικανότητα και έγινες πάλι κράχτης επενδύσεων στον αγροτικό, βιομηχανικό, επιστημονικό, κοινωνικό τομέα; 

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτός από το ότι παραμένεις ξέφραγο αμπέλι των ξένων αφεντάδων, που σε πηδούν χωρίς σάλιο και συ φωνάζεις με την στάση σου: Γάμα με, αφέντη, ν’ αγιάσω! Άλλαξε λιγάκι το ρεφρέν μαζί με τον επιβήτορα. Από τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους, άλλα 203 χρόνια, έως τώρα, απόλυτης δουλείας στους Αμερικάνους και εν γένει Δυτικούς.

 Γιατί σου δώσανε Επενδυτική Βαθμίδα; 

Για τα συμφέροντα του άθλιου Καπιταλισμού. Εκτός από τα αντιλαϊκά σχέδια,  τα νέα πειράματα, είναι και η παροχή υπηρεσιών, ο μεσαίος και μπατίρικος τουρισμός, το rooms to let στην μοντέρνα πιο καταστροφική για την αποικία και ιδιαίτερα για την Φύση της εκδοχή. Μη ξεχνάς  και το ραγδαίο και ελεφάντινο ξέπλυμα μαύρου χρήματος!   

Αποικία Γκραικυλία, το άριστο φτωχομπινέδικο πλυντήριο μαύρου χρήματος!  

Τα ματωμένα πλεονάσματα, η εξαθλίωση του όχλου, η περαιτέρω κοινωνική αποσάθρωση είναι τα σταθερά πλεονεκτήματα της Επενδυτικής Βαθμίδας.

 Τί έχεις να επενδύσεις, ηλίθιε και κοιμισμένε ραγιά, εκτός από βλακεία και ωχαδερφισμό; Ή κουτοπόνηρα ελπίζεις ότι άμα έρθουν ξένα αφεντικά να επενδύσουν, θα πέσουν κάτι μεγάλα ψίχουλα και για σένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: