Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ !!!!

Πολυπληθείς οι  παπαρολογίες ότι πρέπει να γίνουμε σύγχρονοι, ότι και το αυτόματο διαζύγιο, ο πολιτικός γάμος και άλλα "μέτρα προοδευτικά" στην αρχή ξύνισαν και ξένισαν, είχαν φοβερές αντιδράσεις, αλλά τελικά επικράτησαν. 


 

Επίσης ότι όσοι λέμε, αυτά, που διαβάσατε μέχρι τώρα, είμαστε σκοταδιστές, δεν θέλουμε την πρόοδο και άλλες μαλακίες. 

ΠΡΩΤΟΝ: Ο πολιτικός γάμος, το διαζύγιο και τα ρέστα, δεν συνιστούν βιασμό της Μάνας Φύσης. Είναι κοινωνικές επιλογές και προγραμματισμοί του ζώου, που καλείται άνθρωπος. 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ποιος σας είπε ότι ο γάμος κίναιδων και λεσβιών με κύριο πιάτο την τεκνοθεσία και την τεκνοπαραγωγή δίκην κοτόπουλα Βοκτάς, είναι πρόοδος; 

Τα ξαναλέμε προς καλλίστην επίρρωσιν, προς μέθεξη:  Απόλυτο σκοτάδι είναι, πούρος φασισμός, τόσο γιατί βιάζει την μάνα Φύση, όσο και γιατί δεν παίρνει υπόψη τα δικαιώματα των μελλοντικών παιδιών (και των γυναικών), αμφότερων πειραματόζωων της βαρβαρότητάς σας, του πανάθλιου Καπιταλισμού.

ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΝ: Ουδόλως νοιώθουμε συντηρητικοί, ίσα-ίσα αυτά, που γράφουμε είναι  αρκούντως επαναστατικά και προχωρημένα με μια κορυφαία και θεμελιακή ταξική διαφορά. 

Αφορούν, ανασταίνουν  τον ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι τον επελαύνοντα ψηφιακό ΠΙΘΗΚΟ! 

Παραμένουμε Επαναστάτες και «Μπολσεβίκοι». 

Η… προφητεία, ο στόχος μας όσο αφορά το παγκόσμιο δίλημμα παραμένει: 

Ή επιτέλους θα ξυπνήσουν οι όχλοι της Γης, να γίνουν λαοί μαχητές, να κατεβούν κατά εκατομμύρια στους δρόμους της ταξικής πάλης για να σκοτώσουν και να θάψουν τον Καπιταλισμό ή αυτός θα τους χώσει στον τάφο μαζί με όλον τον γήινο πολιτισμό σε αυτή του την φάση.  

Είμαστε δια βίου με τον Άνθρωπο και την Μάνα Φύση. 

Το ακριβώς αντίθετο, που λέτε εσείς, κίναιδοι και λεσβίες, στον γάμο σας με την ανωμαλία, με το παρά φύση και την καταστροφή, με την εξαφάνιση του ανθρώπου από τον Καπιταλισμό. Είμαστε το ακριβώς αντίθετο με τον άθλιο Καπιταλισμό και το Κεφάλαιο, με το μέγιστο παρά φύση φαινόμενο του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: