Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

Στην ουσία αλλάζουν φανέλα όχι πολιτικές πεποιθήσεις !! Ναι σε όλα ήταν μετά το 1996 όλα τα καρακόλια του δίπολου!!


..............

 

Στη ΝΔ προσχώρησε και θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές η Εύη Χριστοφιλοπούλου, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Εκεί φυσικά θα βρει και παλιούς συνοδοιπόρους της, όπως τον .."ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΌ" Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που για μια περίοδο διετέλεσαν και οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.Ε, και!!!

Δημοσιεύματα θέλουν επίσης τον Πύρρο Δήμα, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Δυναμικά λοιπόν ξεκίνησε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος - ενόψει και των ευρωεκλογών - για τα αστικά κόμματα, με υπόβαθρο την κοινή στρατηγική τους, την προσήλωση στις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ και την από κοινού προσπάθεια να ξεπλύνουν τις σάπιες «αξίες» της. 

Εχουν βέβαια πολύ ...σκάουτινγκ μπροστά τους μέχρι τον Ιούνη, αφού στην τρέχουσα θητεία έχουν ανεξαρτητοποιηθεί - για διάφορους λόγους - αρκετοί ευρωβουλευτές και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο αστικό πολιτικό σύστημα. 

Τα παραμύθια για το «χάσμα» που τάχα τους χωρίζει, είναι όλο και πιο δύσκολο να «σταθούν». Ειδικά τα αναμασήματα της σοσιαλδημοκρατίας για το «προοδευτικό» μέτωπο που θα αντιμετωπίσει τη νεοφιλελεύθερη «δεξιά παράταξη», όπως έλεγε παλιότερα και η Χριστοφιλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: