Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΑΓΡΙΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Λαϊκισμός είναι η κολακεία του ταπεινότερου εκ των ανθρώπινων ενστίκτων.. Σε αυτόν κατέφυγε προσβλητικά για τους κομμουνιστές --που μόνοι και δια επιχειρημάτων και όχι άναρθρων κραυγών, πρώτοι εξεγέρθηκαν κατά του νομοσχεδίου των ομοφυλοφίλων-- προκειμένου ν' αλιεύσει τις ψήφους των ορθοδόξων χριστιανών, αλλά καθολικώς διαμαρτυρομένων, ο αρχηγός του μορφώματος Κασιδιάρη Βασίλης Στίγκας. Και μη λησμονάτε. Πλην του προδευτικού χωριού των Κροκεών, το συγκεκριμένο πολιτικό συνονθύλευμα εξελέγη στη (Β)λακωνία 

 .........................

 


Με χυδαίες εκφράσεις και ομοφοβικά σχόλια ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας μίλησε στη Βουλή εκφράζοντας τη διαφωνία του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Σε σημείο της ομιλίας του κι ένω έδειχνε φωτογραφία δύο ανδρών με παιδί είπε: «Δύο μαντραχαλάδες με δύο παιδάκια. Αυτή εδώ η φωτογραφία δεν είναι φυσιολογική. Αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος». 

Όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν ο Βασίλης Στίγκας απάντησε «είστε κόμμα τρανς». 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε: 

«Μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο στην παιδοφιλία, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν είναι συγχρόνως και παιδόφιλο». 

Συνεχίζοντας είπε: «Σε λίγο θα αρχίσουμε οι straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Βεβαίως μας κατηγορούν όλοι ότι είμαστε ομοφοβικοί. Από πού και ως πού; Γιατί είμαστε από αυτούς που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν; Για όνομα του Θεού. Θα φτάσουμε να ντρεπόμαστε». 

Ο κ. Στίγκας συνέχισε λέγοντας: 

«Πρέπει να αντισταθούμε. Κι εσείς κύριοι της Νέας Δημοκρατίας να μην ακούτε κανέναν και να είστε εδώ να μιλήσετε και να καταψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο. Θα πω κάτι που δεν είναι δικό μου. Το είπε ο Σαράντης Καργάκος, (σιγά τον ψευδοιστορικό) ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, ένας μεγάλος Έλληνας, που ανέφερε ότι 'ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και της εκπόρνευσης του έθνους μας, σπεκουλαδόροι και κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα'. Με αφορμή το θάνατο ενός ηθοποιού, είχε γράψει 'εσείς επιλέξατε να δηλητηριάσετε τη μνήμη των ανθρώπων, για να καθιαγάσετε το πισωγλέντικο, με κίβδηλα δάκρυα και εξίσου κίβδηλη ανθρωπιά'».

Δεν υπάρχουν σχόλια: