Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΤΟΥ ΛΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

 Με δύο ...αλληλοσυμπληρούμενα άρθρα, ο όψη θρέψη #λίθι%ς αγιογράφος των μνημονίων και κατ' επάγγελμα συκοφάντης των λαϊκών διεκδικήσεων, Μ. Καψής, και ο Τ. Μπατζελής της «ανανεωτικής αριστεράς» (από τις σελίδες μάλιστα της «ΕφΣυν») επιτίθενται ανασύροντας από το πολιτικό νεκροταφείο τα ίδια αραχνιασμένα επιχειρήματα κατά του ΚΚΕ, στο γνωστό κάλπικο δίπολο «πρόοδος - συντήρηση». 

Ως γνωστό σε προσωπικό επίπεδο οργανωμένος κομμουνιστής εξ αιτίας του άναρχου και απρόβλεπτου χαρακτήρα μου δεν έχω την τιμή να είμαι.. Όμως στέκω πάντα στην ουρά της αλήθειας ως σκορπιός αν και ζωλογικά κατά την αστρολογία των σαλτιμπάγκων είμαι Λέων.. 

Έχουμε λοιπόν και λέμε:


 

Ο μεν Καψής ανοίγει κατάλογο με τα κυβερνητικά μέτρα που καταψηφίζει το ΚΚΕ (επιστολική ψήφος, ιδιωτικά πανεπιστήμια, γάμος και τεκνοθεσία ομόφυλων κ.ά.) και αναμασά τα περί «στήριξης στη Χαμάς», επειδή το ΚΚΕ καταδικάζει την κατοχή και τα εγκλήματα του Ισραήλ με τη στήριξη των ΑμερικανοΝΑΤΟικών. 

Ο δε Μπατζελής με ένα εμετικό αντικομμουνιστικό παραλήρημα «την πέφτει» στο ΚΚΕ συντάσσεται με τον συνονθύλευμα των ..δικαιωματιστών για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. 

Το «ρεζουμέ» και των δύο είναι ότι το ΚΚΕ είναι με τη συντήρηση και ότι εμποδίζει την «πρόοδο»! Όπερ πρόοδος είναι ν' ανοίξει ο κώλος των αρσενικών σαν τριαντάφυλλο!!

«Προοδευτική» επομένως η κυβέρνηση της ΝΔ, που από κοινού με τους ροζ και άλλους προωθεί τη μεγαλύτερη χειραγώγηση της ψήφου, τη βαθύτερη εμπορευματοποίηση της Παιδείας, στέλνει φρεγάτα στο «στόμα του λύκου» και κάνει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ασκήσεις συναίνεσης σε μονοθεματική ατζέντα, αποκρύπτοντας τους επικίνδυνους δρόμους που ανοίγει το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των παιδιών και την εκμετάλλευση της γυναίκας με την παρένθετη μητρότητα. 

Οχι ότι μου κάνει εντύπωση η αντιΚΚΕ ταύτιση της σημερινής σοσιλαδημοκρατίας των Μακρόν Σόλτζ Μελόνι Μητστοτάκης και λοιπών ευρωπαϊκών λακέδων της άρχουσας τάξης  με τον «νεοφιλελευθερισμό». Είναι όμως κι αυτό ένα παράδειγμα για τον βρώμικο ρόλο της πρώτης στο ξέπλυμα της αντιλαϊκής πολιτικής, με το λουλάκι της ...«προόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: