Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

O ΠΑΠΑΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ

 Ξύπνησα βίαια για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν το νεύρο της μέσης γιατί χθες πούλησα εορταστική μαγκιά σωματικής ακεραιότητας. Ας πρόσεχα. Και ο δεύτερος καλείται Παπαχλιμίτζουρας κι είναι ο πρωϊνός κόκορας της ΕΡΤ. 

Βροχή οι μαλακίες από το σε υπερδιάθεση είδος των λυράτων κοτών στις πρωινές εκπομπές. Προφανώς δεν τον ορμήνευσαν εξαντλητικά, ώστε η προπαγάνδα του να είναι κομψή και συγκεκαλυμμένη. 


 

Συνέπεια αυτού ήταν να επιτεθεί στο φιλεθεάμον κοινό ως η γριά που χέστηκε πριν καν χέσει όπως της είχαν υποδείξει!! 

Τι είπε; Δώστε βάση: 

 

«Εμφανίστηκε μια νέα τρομοκρατική ομάδα της πλάκας (εννοούσε την οργάνωση προλεταριακή δικαιοσύνη) γιατί δεν έχει καμιά αποδοχή στο κοινό, αντιθέτως της 17ης Νοέμβρη που δικαιολογημένα ήταν μεγάλη στους έλληνες τις δεκαετίες ογδόντα και ενενήντα!!’».. 

Προφανής πολιτική διάγνωση; Βλαξ εκ των βλακών: 

Μιλάει για πράματα που είναι γι’ αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει. 

Διαφορετικά θα γνώριζε γιατί είχε στεφθεί τον κότινο της λαϊκής αποδοχής η οργάνωση κατά την δεκαετία (1980 – 1990) της ευημερίας.. 

Τους βασανιστές της χούντας, την Αμερικανική επικυριαρχία της CIA και τη δεξιά συστημική διαφθορά ξεπάστρευε η 17η Νοέμβρη, εν ονόματι των λαϊκών εκδικητών. 

Και μην ακούσω σκάνδαλο Κοσκωτά Μπακογιάννη και Αντρέα γιατί προληπτικά θα επαναλάβω πως: 

Τον Κοσκωτά τον εισήγαγε ..αδασμολόγητο ο Παλαιοκρασάς. (υπουργός οικονομίας του Εφιάλτη). 

Τον παρέλαβε ο Μπακογιάννης και από κοινού έστησαν το περιοδικό εικόνες ή ένα (για ένα σύντομο φεγγάρι συνεργάστηκα αλλά μόλις έμαθα ποιοι ήταν πίσω την έκανα μ’ ελαφρά πηδηματάκια) και αργότερα στην εφημερίδα 24ώρες τον τίτλο της έκδοσης των οποίων (Γραμμή) εξαγόρασαν για δύο εκατομμύρια δραχμές από έναν στα όρια της πτώχευσης και φίλο μου εκδότη τον Μεμά τον Λογοθέτη.. 

Προηγουμένως είχε όλο το σύστημα συνηγορήσει στην ενθρόνισή του από κλητήρα σε τραπεζίτη.. Ώσπου με δικαστική απόφαση τα 31 από τα 33 δις που κατηγορείτο ότι καταχράστηκε βρέθηκαν άπαντα στην επένδυση της Γραμμής και τα υπόλοιπα δύο ακόμη αναζητούνται σε δημοσιογράφους και καλλιτέχνες..

Τα έγραφα και τα έλεγα αλλά ποιος από τους μέντορές σου μ’ άκουγε Παπαχλιμίτζο για να σε προϊδεάσει ; Γιατί καλλίτερα να σιωπάς και να θεωρείσαι βλαξ παπαχλιμίτζο παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: