Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!

 Ουδέν έτερο σχόλιο γιατί οι αναγνώστες αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα δια της παραγωγικής σιωπής

....................

 

Θρίλερ: 18χρονη και οι γονείς της βρέθηκαν νεκροί σε πολυτελή βίλα – Το επικρατέστερο σενάριο Μια 18χρονη και οι γονείς της -που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα- βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλή τους στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσαν οι αρχές την Παρασκευή. 

 ..............


 

Τα πτώματα του 47χρονου Rakesh Kamal, της 54χρονης συζύγου του, Teena, και της 18χρονης κόρης τους, Ariana, βρέθηκαν στο σπίτι τους στο Dover – η αξία του οποίου εκτιμάται σε 5,45 εκατομμύρια δολάρια – περίπου στις 7:30 μ.μ. την Πέμπτη, δήλωσε ο εισαγγελέας του Norfolk, Michael Morrissey. 

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι πιθανότατα πρόκειται για «περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας» καθώς κοντά στο πτώμα του 47χρονου πατέρα βρέθηκε ένα όπλο. Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν και τα τρία μέλη της οικογένειας πυροβολήθηκαν – και από ποιον. 

Ο Morrissey τόνισε ότι περιμένει τα ευρήματα του ιατροδικαστή, προτού αποφασίσει αν θα αναφερθεί στο περιστατικό ως «δολοφονία-αυτοκτονία». Ο εισαγγελέας αρνήθηκε επίσης να κάνει εικασίες σχετικά με το κίνητρο των δολοφονιών. 

H 18χρονη Ariana Kamal 

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα Το ζευγάρι φαινόταν να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, όπως δείχνουν τα διαδικτυακά αρχεία. 

Η τεράστια έπαυλη της οικογένειας κατασχέθηκε πριν από έναν χρόνο και πωλήθηκε στην εταιρεία Wilsondale Associates LLC με έδρα τη Μασαχουσέτη έναντι 3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την New York Post. 

Η οικογένεια Kamal είχε αγοράσει την έπαυλη των 19.000 τετραγωνικών μέτρων – η οποία διαθέτει 11 υπνοδωμάτια και 13 μπάνια – για 4 εκατομμύρια δολάρια το 2019, σύμφωνα με τα αρχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: