Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΦΑΣΙΣΜΟΣ -- ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ

.......................

 

Φασισμός είναι, ο Ισραηλινός οφθαλμός αντί οφθαλμού, για να έχουμε εν τέλει δύο μονόφθαλμους. 

Φασισμός είναι το πραξικόπημα Ζελένσκι και οι ποταμοί αίματος που προκάλεσαν οι Αζοφίτες του, στους Ρωσόφωνους του Ντονιέσκ, ενεργοποιώντας τα επιθετικά αντανακλαστικά της Μόσχας δια των οποίων: Κινδυνεύει σύμπασα η ανθρωπότητα με πυρηνικό ολοκαύτωμα. 


 

Φασισμός είναι η εμετική και εν όπλοις Αμερικανική επιθετική παρουσία στην Ερυθρά θάλασσα (και απανταχού ανά την υφήλιο) κατά των πρωτόγονων Χούτις, που την αντιμετωπίζουν με τόξα και βέλη. 

Φασισμός είναι η προπαγανδιστική μετάγγιση απολιτίκ αίματος στον πληθυσμό για να εγκαταλείψει αυτός τη ζωή του στους πολιτικούς.

 Φασισμός είναι η αιχμαλωσία και η λεηλασία σου δια μέσου μιας εν ονόματι ΕΟΚ εγκληματικής οργάνωσης, που σε μετέτρεψε σε τριτοκοσμικό δούλο της. Ανδράποδό της. 

Φασισμός είναι η βίαιη αλλοίωση των εννοιών της γλώσσας σου, όπως επί παραδείγματι τον κοινωνικό και οικονομικό ερειπιώνα "μεταρρύθμιση"  και τον ξεπεσμό των ξέκωλων και των realities κατασπάραξης του ενός από τον άλλο "εκσυγχρονισμό!!"

Φασισμός είναι να σου δίνουν ένα νόμισμα χρεώγραφο σαν δωροεπιταγή και να σε ξαμολούν να ζήσεις ονειρώξεις τύπου sex and the city και CEO goldman Sachs

Φασισμός εν τέλει είναι  να σου επιβάλλουν τον εθνομηδενισμό τις παρτούζες τα όργια την πρέζα και τον μπάφο γιατί κινούν τις κοινωνίες με ταχύτητες διαστημικές

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΘΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: