Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ

 " Το έχουμε εμπεδώσει, τα σώματα των απόκληρων είναι στόχοι σκοποβολής για τα φασισταριά."

 ...............................



Στην ανάληψη της ευθύνης για την τοποθέτηση της διπλής βόμβας στο στρατόπεδο των ΜΑΤ στο Γουδί προχώρησε η οργάνωση η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 «Αυτή την φορά ήσασταν τυχεροί, δεν θα ισχύσει το ίδιο την επόμενη» αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της, δείχνοντας τη θέληση της νέας γενιάς τρομοκρατών. 

Στη συνέχεια, υπογραμμίζουν ότι αφιερώνουν την ενέργειά του «σε όσους και όσες έχουν δολοφονηθεί, βασανιστεί, ξυλοκοπηθεί, βιαστεί από την Ελληνική Αστυνομία», ενώ τονίζουν ότι είχαν γίνει προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για την ασφαλή απομάκρυνση πολιτών που διέρχονταν από το σημείο. 

«Για εμάς – και αυτό το τονίζουμε – είναι ύψιστης σημασίας κριτήριο να μην πάθει το οτιδήποτε αθώος άνθρωπος. 

Οι στόχοι που επιλέγουμε και θα επιλέξουμε στο μέλλον – είτε υλικές υποδομές του συστήματος είτε το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό του – θα είναι σαφώς καθορισμένες ως τέτοιες» προσθέτουν, υποστηρίζοντας ότι «δε θέλουμε να διακινδυνέψουμε την ασφάλεια κανενός άλλου. Ακόμα και αν αυτό θέτει σε αυξημένο ρίσκο την ασφάλεια τη δική μας». 

 «Θα χτυπήσουμε ξανά την κατάλληλη στιγμή, βάζοντας στο στόχαστρο μας τους προκλητικούς εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος και τους ένστολους μπράβους τους. Τους ενόχους δηλαδή των πιο ειδεχθών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στο όνομα του κράτους. Την επόμενη φορά τα ένστολα καθάρματα θα βρεθούν απέναντι από τις κάννες των όπλων μας. Κι αυτό δεν είναι απειλή. 

Ούτε προειδοποίηση. Είναι δέσμευση» συμπληρώνουν. «Το έχουμε εμπεδώσει, οι μπάτσοι δολοφόνοι δεν μπαίνουν ποτέ στη φυλακή. Το έχουμε εμπεδώσει, τα σώματα των απόκληρων είναι στόχοι σκοποβολής για τα φασισταριά. Το έχουμε εμπεδώσει οι ΕΔΕ είναι απλά κωλόχαρτα. Την στιγμή που όλα έχουν εμπεδωθεί ο διάλογος καταργείται και τον λόγο έχουν τα όπλα» προσθέτει ο συντάκτης της ανακοίνωσης για την ανάληψη της ευθύνης για το χτύπημα στο Γουδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: