Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΨΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

 

 Δεν έχει προηγούμενο η εν εξελίξει σφαγή στη Γάζα.. Ξεπερνά κάθε διεστραμμένη φαντασία. Ακόμη και της μετεμφυλιακής του Μητσοτάκη νούμερο 2. Η μεγαλύτερη ανοιχτή φυλακή του κόσμου μοιάζει με τους ελεύθερους πολιορκημένους του Μεσολογγίου. Δίχως έναν Σολωμό να περιγράψει το δράμα τους.


 

Τιμωρούνται και δολοφονούνται κατά συρροή και εξακολούθηση.Από ένα κράτος δολοφόνο που απολαμβάνει της προστασίας των υπερατλαντικών γκάνγκστερς και του ευρωκωλοχανείου. Μεταξύ αυτών κι εμείς δι ενός βλάκα του κοινού ποινικού δικαίου που μας έχει καταστήσει συνενόχους. Του Μητσοτάκη. 

"Προσοχή, προσοχή.. Σας μιλά ο στρατός του Ισραήλ!! (ο Γολιάθ)  Όλοι οι άντρες άνω των 16 ετών να παρουσιαστούν με τα χέρια ψηλά. Να συγκεντρωθούν στο προαύλιο και να βγάλουν τα ρούχα τους. Όποιοι δεν υπακούσουν ή αντισταθούν θα εκτελούνται επί τόπου. Όσοι κινούνται σε απαγορευμένους χώρους θα πυροβολούνται δίχως προειδοποίηση. Όσοι δεν συνεργάζονται θα θεωρούνται τρομοκράτες ή συνεργάτες τους και θα υφίστανται τις συνέπειες. Προσοχή, προσοχή! "

Με τους συνειρμούς να πνίγουν τους λαούς ως αυτόματη διαδικασία ανασύροντας μνήμες από τις θηριωδίες των Ναζί κατά τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο. Τότε που εξολόθρευαν ολόκληρες πόλεις και χωριά σε όλη την Ευρώπη. Με την Ελλάδα έναν εφιαλτικό αριθμό θυμάτων. Επτακόσιες χιλιάδες μόνον τον πρώτο χρόνο.Καλάβρυτα,Κοντομαρί, Δίστομο, Καισαριανή.. Από που ν' αρχίσει και να τελειώσει κανείς.

Κάτι παρεμφερές συντρέχει σήμερα στην μαρτυρική Γάζα. Στο όνομα του δικαιώματος της αυτοάμυνας.. Της ποιας; Της αυτοάμυνας των δολοφόνων. Που εδώ και σαράντα μέρες βομβαρδίζουν ανηλεώς τον Δαυΐδ. Με τα νοσοκομεία να έχουν μετεξελιχθεί σε νεκροταφεία. Για χιλιάδες ανθρώπους. Και την Ισραηλινή προπαγάνδα να ξεθωριάζει κάτω από πυρηνική έκρηξη ενός αρχαίου συνθήματος: "Το αίμα διψάει εκδίκηση ζητάει..


Δεν υπάρχουν σχόλια: