Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ

 

 Γίνονται τέτοια πράγματα; Είχε ο ΣΥΡΙΖΑ πληρωμένα τρολ του διαδικτύου, που με κάλπικους λογαριασμούς αναλάμβαναν αποστολές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καλυμμένα πίσω από την ανωνυμία τους;Τζιζ ..κακά.. 



Τέτοιες καταγγελίες βγαίνουν από τη «χύτρα» του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ξεπεράσει τη θερμοκρασία βρασμού και τινάχτηκε το καπάκι της. 

Το γεγονός βέβαια ότι τα καταγγέλλουν όσοι θίγονται από τους ίδιους μηχανισμούς που μέχρι τώρα κάλυπταν ή ανέχονταν, δείχνει ότι η ευθύνη γι' αυτόν τον εκφυλισμό ανήκει στον «όλον ΣΥΡΙΖΑ», που «λούζεται» τη σαπίλα. 

Αλλά μήπως δεν κάνουν τα ίδια και τα άλλα καθεστωτικά κόμματα; Μια ματιά να ρίξει κανείς στις αλληλοκατηγορίες στελεχών των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, τώρα που ξεχείλισε ο υπόνομος, θα διαπιστώσει ότι ολόκληρες στρατιές διαδικτυακών μισθοφόρων «μάχονται» με τη σημαία της κομματικής προπαγάνδας, με fake news, χτυπήματα κάτω από τη μέση, ανεξέλεγκτη διασπορά κατασκευασμένων ειδήσεων και, βέβαια, ασύστολο αντικομμουνισμό από όλους. 

Αν κάτι πρέπει να μείνει λοιπόν απ' όλη αυτήν την ιστορία, είναι ότι ο βούρκος της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης δεν έχει πάτο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που οι εταιρείες - ιδιοκτήτες τους και τα διάφορα επιτελεία παρουσιάζουν ως το απαύγασμα της ελεύθερης και αδιαμεσολάβητης ενημέρωσης, ακόμα και ως «εργαλείο» οργάνωσης και ανάπτυξης της πάλης του λαού, που μπορεί τάχα να υποκαταστήσει τη ζωντανή παρέμβαση και αντιπαράθεση μέσα στο κίνημα και τους φορείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: