Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΠΟΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...

 Της Ζάννας Δ.Μπεμπονη Δημοσιογράφου Μέλους ΕΣΠΗΤ 

Πόσο ντρέπομαι για το πώς καταντησαμε το ανθρώπινο γένος; Πόσο διαφέρει ο διακινητης των ζώων τα οποία προορίζονται για τους κυνηγούς στη χώρα μας, από και προς τη γείτονα Τουρκία, από αυτόν που επιβιβαζει στη φουσκωτή βάρκα τους δύστυχους πρόσφυγες και μετανάστες; 

 


Και πόσο πληρώνονται αυτοί που πραγματοποιούν μεταφορές ζώων στην αλλοδαπή και "πληρώνονται"(μόνο τα έξοδα του ζώου και τα τσιπαρισματα),,όπως δίχως τσίπα και ντροπή μου ξεστόμισε από τηλεφώνου μια "κυρία"κρατικής υπηρεσίας Ταλαι κουαλε"που λένε οι Αιγύπτιοι. 

Αν ο μετανάστης "τους κάνει"η αν ο πρόσφυγας και η προσφυγισσα"βλέπονται", τότε ίσως εξασφαλίσουν κάποιο μέλλον στον ζοφερό ευρωπαϊκό Μεσαίωνα. Αν οχι η πρόσκρουση της φουσκωτης βαρκας σε κάποια βραχωδη ακτή του βορειοανατολικού Αιγαίου η της Δωδεκανήσου είναι .δεδομένη .

Η ακόμη μπορεί να"τουμπαρει"η σιδερένια σκούνα,περίπου εκεί στο βαθύτερο σημείο της Μεσογείου (είδατε για ποτέ το λησμονήσαμε το-ναυαγιο,; Να πούμε πως την ίδια τύχη θα έχει αν του τάξουν πως η ζωή επέκεινα των ελών του Έβρου είναι η σωτηρία(με τον αυτοκλητο σερίφη να τον αναμένει) πρόσφατα στη μνήμη μας. 

ο εμπόριο ανθρώπων και ζώων έχει άμεση σύνδεση στην εποχή του αδενοχρωματος και της αναζήτησης συμβατών ανθρωπίνων μοσχευμάτων για τους"έχοντες"(κανείς δεν μας εξήγησε τα αληθινά τέρατα του τεμαχισμού γης Άννυ". 

Όπως απόλυτα ταυτιζετσι η διαδρομή του ",μαύρου χρήματος"με το "οργανωμένο έγκλημα",τις μεθοδεύσεις που ,πως για την συμμετοχή κάποιων στο αλισβερίσι,αυτό που οργανωνουν οι άνθρωποι του υποκόσμου σε βάρος του κόσμου. 

Η λεγόμενη ιταλιστι mafia έχει ξαπλώσει τα πλοκάμια παντού και το δίκτυο της είναι τόσο πολυπλοκαμο ώστε να ζεις με έναν άνθρωπο χρόνια ολόκληρα και κάποια στιγμή να μην πιστεύεις στα μάτια σου . 

Θα μπορούσαμε να πούμε πως για να συμμετάσχει κάποιος στο ματωμένο αυτό αλισβερίσι το μεγάλο ποσοστό της ευθύνης,το έχει ",ο μεγάλος". Ναι,σύμφωνοι. 

Όσον αφορά το μεταναστευτικό επί ανθρώπων,τα Δουβλινα 1 και 2 και η συνθήκη της Λισαβωνας παίζουν τον καθοριστικό ρόλο. 

Όμως προκειμένου περί ζώων συντροφιάς η ζώων που προορίζονται για το κυνήγι η τα απαν-ανθρώπινα,(!!)βίτσια, Πόσο οι μικρουπηρετες του συστηματος Παίρνουν το"κάτι τις"τους για να κάνουν τις μεταφορές του ματωμένου χρηματος 

Ο καπιταλισμος, 

Κυρίες και κύριοι εδράζεται κυρίως στους γιους και τις θυγατέρες της πλυστρας. Αυτής, Της βρωμερης στην ψυχή γυναίκας, 

Η οποία ξεπλένει την μποχα και τη λέρα από το "λευκό κολλαρο" Στην βρώμικη ψυχή του κάθε λούμπεν στοιχείου πατούν αυτοί που θέλουν μια κοινωνία να βασίζεται στην φτώχεια,την εξαθλίωση,την πείνα την αμοργωχια ώστε να διαιωνίζεται η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: