Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΗΜΩΝ !!! ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ...ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ;

........................

 

Α,,ναι ξέχασα.. Εμείς παρελαύνουμε με τον Δία να μας κάνει από αέρος ανέξοδα και με φθηνά συνθήματα τονωτικές ενέσεις ηθικού ...

.................

 


Ευθεία επίθεση στο Ισραήλ εξαπέλυσε ο Ερντογάν για τις επιθέσεις που εξαπολύει στην Λωρίδα της Γάζας, αλλά έκανε για ακόμα μία φορά σαφή την στήριξη στην Χαμάς. Μιλώντας σε μία τεράστια συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστίνιων, ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε το Ισραήλ «κατακτητή», συνέδεσε την στήριξη της Παλαιστίνης με την ανεξαρτησία της Τουρκίας και παράλληλα, κατηγόρησε τη Δύση ως «τον μεγαλύτερο υπεύθυνο για τη σφαγή». 

 «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις σύγχρονες εκδοχές εκείνων που προσπάθησαν να καταστρέψουν το έθνος μας βάζοντας μπροστά τους Αρμένιους στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ανατολία και τους Έλληνες στις περιοχές του Αιγαίου του Μαρμαρά και της Μαύρης Θάλασσας», σημείωσε ο Ερντογάν και πρόσθεσε πως «το Ισραήλ διαπράττει ανοιχτά εγκλήματα πολέμου. 

Και θα σας ανακηρύξουμε εγκληματίες πολέμου στον κόσμο». Στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος Ερντογάν υπογράμμισε με νόημα: «Θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά στο μονοπάτι που έχουμε χαράξει με το σύνθημα ότι μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: