Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

MΠΟΧΑ 1989 ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

 ΌΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ
 Ενεφανίστη αρουραίος κομίζων πολιτική λεπτοσπείρωση στο διαδίκτυο: "Ο Τζανακόπουλος, γράφει με δεκάδες κοινοποιήσεις, έδιωξε την 28η του Ιούνη την γραμματέα του Τσίπρα και καθύβρισε τον ίδιο λιμανίσια.. Τώρα που θα φας το γαμήσι στις αυτοδιοικητικές θα παραιτηθείς θέλεις δεν θέλεις" καταλήγει !! 

Με τον ..μαλθακό Τσίπρα όχι μόνον να μην τον διαγράφει προσθέτω εγώ αλλά και να ακίζεται μαζί του.. Και σε ότι αφορά και τους δύο, μου ειναι παντελώς αδιάφοροι, γιατί ακόμη φορούν ως κατοικίδια τους λαιμοδέτες των κυρίων τους. 

Κρατήστε όμως επ' ολίγον την ανάσα σας.. 


 

Για να γυρίσετε το ρολόϊ 34 χρόνια πίσω. Εκεί κατά το 1989 της πολιτικής λέπρας. 

Τότε που επί των ειδικών δικαστηρίων κατά του Ανδρέα Παπανδρέου κατέθεταν οι Γρυλλάκηδες του χαυχεδισμού, οι Μαυρίκηδες των ρουφιανουποκλοπών, οι Τεγόπουλοι της πρέζας με τα βαποράκια τους, τους Μαμανέες, και:

 Με τον πρόεδρο του Ειδικού και ακροδεξιό Κόκκινο -- " απορρυπαντής" εισαγγελέας της λερής πολιτικής ζωής,  ο πολιτικός πρόγονος των Συριζαίων και πατέρας της Ζωής, Κωσταντόπουλος -- να τους πετάει εκτός ακροατηρίου κλωτσηδόν, υπό την εξής επωδό: 

"Τι μου φέρατε αυτούς τους αλήτες εδώ!!" είπε ο Κόκκινος εξ αιτίας της αδυναμίας του, αλλά και της θείας μανίας του, να καταδικάσει τον λαοφιλή πρωθυπουργό. 

Ο ένας ο Γρυλλάκης ήταν κορυφαίο στέλεχος της ΕΥΠ από αυτούς που κατέγραφαν συνομιλίες και του ύψιστου ακόμη. Τι αναπόδεικτα κατέθεσε; Πως ο Αντρέας ήταν δωρολήπτης με τα δώρα να συσκευάζονται σε πάμπερς!! Αν ένας πρωθυπουργός δωροδοκείτο, δεν θα ξέπλενε τα ποσά στa πλυντήρια των offshores; Θα του τα συγκέντρωνε σε πάμπερς λες και είχε ακράτεια; Όσο πιο χονδροειδές είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται από τον όχλο..

Οι άλλοι οι Μαυρίκηδες κάρφωναν στα καφάο κοριούς και παρακολουθούσαν ακόμη και τη μπότα που τους κλωτσούσε.. Δεν ζει ο Κακαουνάκης δυστυχώς και αγνοώ ποιος κληρονόμησε την ηχογραφημένη κασέτα μιας συνομιλίας μεταξύ αυτών και της "πριγκιπέσσας κόρης" με το παχύ σίγμα. " Ρε μαλάκα", είπε αυτή στο τηλέφωνο σε κάποιον υπερήλικα από τους Μαυρίκηδες, "εγώ γαμάω όλη την Ελλάδα κι εσύ δεν μπορείς να μου ρίξεις έναν;"

Κι όσο για τους πρεζομαμανέες και κατ' επανάληψη καταδικασθέντες για εμπορία μπάφου και πρέζας, είχαν στον πανικό τους χάσει την πόρτα εξόδου του ακροατηρίου, μη τύχει και ο Κόκκινος διατάξει την σύλληψή τους.

Μην εκπλήσσεστε έτσι με όσα μολύνουν δια του διαδικτύου τ' αυτιά σας.. Αυτή η πλην ηχηρών εξαιρέσεων πολιτική συμμορία που υποδύεται την αριστερά θα παίξει και το τελευταίο της βρωμερό χαρτί στο όνομα του ιππόκαμπου. Αλλά σταυλιζόμενη σαν τους αστικοποιημένους βλάχους μεταξύ της ..."πεφωτισμένης δεξιάς" και της Ελβετίας της πολιτικής , δεν έμαθε πως στην πόκα: Δεν έχει αξία να κερδίσεις αν έχεις ένα καλό χαρτί, αλλά να παίξεις καλά ένα κακό χαρτί.. Ρωτήστε τη CIA..

Δεν υπάρχουν σχόλια: