Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ

 Κατηγορούμενοι για κατασκοπεία κατά της Βρετανίας και υπέρ της Ρωσίας παραπέμπονται πέντε Βούλγαροι υπήκοοι από τους οποίους: 

Ο ένας ήταν εργαζόμενος σε οργανισμούς υγείας, οι άλλοι δύο ήταν υπάλληλοι νομάδες σε διάφορες ήσσονος σημασίας επιχειρήσεις και ένας ακόμη ως οδηγός ασθενοφόρων!!Κατά το BBC είχαν ταξιδέψει και στην Ελλάδα.. 


 

Να κάνουν τι; Σε δύο χώρες δεν υπάρχει χρεία πρακτόρων. Στην Ελλάδα και το Βιετνάμ. Στο δεύτερο γιατί δεν μιλούν ακόμη και αν τους βγάζουν τα δόντια και στην πρώτη γιατί ξερνούν ότι έχουν μόλις βγάλουν δόντια..

 Σύμφωνα με το BBC, οι ..κατάσκοποι ήταν οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα που ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο υπόλοιπο της εκπεσούσης αυτοκρατορίας.

Οι συγκεκριμένοι Βούλγαροι υπήκοοι, που θα παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου την ερχόμενη Τρίτη, κατηγορούνται ότι συνέλεγαν πληροφορίες «που θα ήταν χρήσιμες για τον εχθρό» έτσι γενικά κι αόριστα.. 

Κάτι σα να λέμε πως ο οδηγός ασθενοφόρου ανέκρινε τους ημιθανείς τραυματίες, ή οι κοπτοραπτούδες στη παραγωγή γυναικείων εσωρούχων αντλούσαν πληροφορίες για τον Βρετανικό στρατό αν και εδώ ο συσχετισμός δεν θα ήταν ανίερος.....

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: