Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΥΛΗ: ΟΠΛΑ ΜΠΑΛΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

 

Επ' ευκαρία της Ρωσικής συνδρομής στην Τουρκία στη κατάσβεση των πυρκαγιών, ρωτήθηκε η Ζαχάροβα εκ νέου από τον Αυγερινό, επί αυτού που τείνει να καταστεί στο διαδίκτυο αστικός μύθος. 

Γιατί η Ρωσία δεν συνέδραμε και την Ελλάδα που επλήγη από καταστροφικότερες πυρκαγιές. Για να μείνει ο συνάδελφος στήλη άλατος από την αφοπλιστική απάντηση..


 

" Η Αθήνα ουδέποτε μας ζήτησε συνδρομή όπως είχε πράξει το 2021!!". Και το επανέλαβε τρεις φορές για να το εμπεδώσει.Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μας συνδράμει εάν και εφ' όσον κατά τις προβλεπόμενες διαδικασίες τους ζητηθεί..

Ταυτόχρονα εξέφρασε τη συμπάθειά της -- προσοχή στον ΅Ελληνικό λαό το ξεκαθάρισε-- και τα συλλυπητήριά της για την απώλεια των δύο πιλότων.. 

Επομένως δεν υπήρξε οποιαδήποτε προσφορά ρωσικών αεροσκαφών.. 

Ρε Θανάση η ερώτηση αυτή έμοιαζε με την επανασταση του αυτονοητου..Ο Μητσοτάκης έχει κατηγορηματικά δηλώσει πως βρισκομαστε σε πόλεμο, αλλά κατά τις αρχές της δεξιάς θρασυδειλίας, απέφυγε επιμελώς το όνομα του εχθρού!! Λοιπόν, αρχιλακέ της δυτικης σφηγγοφωλιάς:

Όπλα μπαλάσκες και δρόμο για το μέτωπο.. Αυτό που άνοιξε ο Ναπολέων, ο Λευτεράκης ο Βενιζέλος, (κατά του Λένιν) και εν τέλει ο Χίτλερ (κατά του Στάλιν) για να εκλιπαρούν μετά την παράδοση των οστών, ενός κατά φύση των φασιστών αυτοκρατορικού μεγαλοϊδεατισμού.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: