Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ

 Από τη μια τα γνωστά διαφημιστικά σποτ καθεστωτικές κονσέρβες, περί των επιτυχημένων επαγγελματικά και αυτοδιοικητικά υποψηφίων, (κάτι σαν τον Πατούλη ή τον Αγοραστό), στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Κι από την άλλη ο Σκρέκας με το να κυνηγάει ο καταναλωτής εκπτώσεις πέντε τα εκατό από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ σαν κρυμμένο θησαυρό, ήρθε κι έδεσε το γλυκό της βαριάς μας βιομηχανίας. Της μαγειρικής..



 Με σενάριο - κονσέρβα γίνονται οι παρουσιάσεις όλων των υποψηφίων που στηρίζουν ανοιχτά ή πλαγίως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. «Εμπειρος αυτοδιοικητικός», «για χρόνια δήμαρχος» στον τάδε δήμο, «επιτυχημένος επαγγελματικά» είναι μερικά από όσα μονότονα επαναλαμβάνουν οι ίδιοι και τα επικοινωνιακά επιτελεία τους. Τα Τέμπη, η Μάνδρα, το εφετινό ολοκαύτωμα και η Θεσσαλία ένιωσαν στο πετσί τους την επιτυχία..

Τις ίδιες «περγαμηνές» κουβαλούσαν βέβαια και άλλοι. Οπως ο Πατούλης, που στις προηγούμενες εκλογές «πουλούσε» τις θητείες του ως δήμαρχος στο Μαρούσι και τη θέση του προέδρου στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Αλλά το καθεστωτικό τσίρκο έχει κι άλλους παλιάτσους.. Τον Σκρέκα επί παραδείγματι. Που διαφημίζει εκείνες τις αλυσίδες οι οποίες θα πουλούν τα προϊόντα τους με έκπτωση πέντε τα εκατό!!!.Με τον ωκεανό των ανατιμήσεων να τρέχει καταρρακτωδώς ανά μήνα!!Δηλαδή θα κυνηγά ο καταναλωτής τα προϊόντα αυτά ως κρυμμένους θησαυρούς!! Στο πρώτο χιλιόμετρο έχει κάψει την βενζίνη της έκπτωσης και στο δεύτερο έχει καεί ο ίδιος!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: