Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΣΕΛΑΣ Ή ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ

 Πόσο μ@λ@κας είσαι; Ή επί το ορθότερο οι ψηφοφόροι σου..Σε δημόσια παραδοχή αλλοεθνούς προέβη ο αμερικανοτραφείς υποψήφιος αρχηγός του Σύριζα.. "Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις, είπε για τη μέγιστη μαλακία περί κρατιδίου, γιατί δεν ξέρω καλά τα Ελληνικά!!" Και καλά ηλίθιε δεν ξέρεις τις λέξεις, αλλά εκεί στο Αμέρικα δεν έμαθες πως η γλώσσα κάθε λαού είναι η πατρίδα του; Διαφορετικά στη καλλίτερη περίπτωση δεν είναι Έλληνας αλλά φιλέλληνας σαν τους εγχώριους λακέδες στο Βρύξελο!!

....................

 


Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις τους πριν από τις εκλογές της Κυριακής, η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε σημείο βρασμού. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στον ουρανό πάνω από την καμένη γη της Δαδιάς, ασκώντας κριτική στις αδυναμίες της κυβέρνησης και συζητώντας για το μέλλον του κόμματος, ενώ δεν απέφυγε τις αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα. 

Ωστόσο, η αναφορά του στο «ψευδοκράτος» ως «κρατίδιο» ήταν αυτή που πυροδότησε έντονες συζητήσεις και σφοδρές αντιπαραθέσεις. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε διευκρινίσεις, αναγνωρίζοντας ότι μερικές φορές δυσκολεύεται να βρει τις σωστές λέξεις στα ελληνικά. Επιπλέον, σε νέο βίντεο απευθύνεται σε όσους τον κατηγορούν, τονίζοντας τη δέσμευσή του να συνεχίσει την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: