Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΩΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 Έτσι όπως συνηθίζω και σ' όποιους αρέσω..Για τους άλλους τα οικόσιτα της άρχουσας τάξης δεν θα μπορέσω.. Δεν είμαι ένας εκ των δήθεν αντικειμενικών δημοσιογράφων. Είμαι πρωτίστως βαθιά σοσιαλιστής. Λοιπόν: Έχουμε και λέμε:

..........

 


«Το μισό νομοσχέδιο είναι η ενσωμάτωση της Οδηγίας υποχρεωτικής εφαρμογής στο εθνικό μας δίκαιο. Και αφού είστε υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, τα πρώτα 18 άρθρα του σχεδίου νόμου είστε υποχρεωμένοι να τα ψηφίσετε, γιατί εάν τα καταψηφίσετε, θα πρέπει να μας εξηγήσετε τι θα πρέπει να κάνουμε, να βγούμε από την ΕΕ ή τι θα πούμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα παραπεμφθούμε και με πρόστιμο θα μας υποχρεώσει να τα ψηφίσουμε». 

Αυτά έλεγε χτες στη Βουλή ο υπουργός της εργοδοσίας, κοιτώντας προς τον ΣΥΡΙΖΑ του Σακελλάκη. Ωμή ομολογία αποικισμού.. Και σιγά.. Τίνος το αυτί έχει ιδρώσει..

Μόνον που δεν τα έλεγε έτσι ως έτυχε. Η γνώση του Γεωργιάδη προέκυπτε από το προηγούμενο νομοσχέδιο Χατζηδάκη όταν η Ελβετία της πολιτικής, ο Σύριζα, είχε ψηφίσει τουλάχιστον το ήμισυ των άρθρων επικαλούμενος ότι ακριβώς προβάλλει ως δικαιολογίες και σήμερα εκθειάζοντας τις οδηγίες του Ευρωκωλοχανείου.

Τι δηλαδή λέει; Πως δεν

Δεν αμφισβητεί την «αναγκαιότητα» να ενσωματωθεί στο ελληνικό Δίκαιο η ευρωπαϊκή Οδηγία που φέρνει η ΝΔ, αλλά εγκαλεί την κυβέρνηση ότι την χρησιμοποιεί ως «πρόσχημα» για να περάσει άλλα μέτρα που έχει σχεδιάσει. Και γιατί δεν καταργήσατε τα μνημόνια μ ένα άρθρο κι έναν νόμο ή κατά τη ρητή και συντριπτικά πλειοψηφική απόφαση του λαού στο δημοψήφισμα, δεν πετάξατε έξω από την πόρτα της Γραικυλίας τους Βησιγότθους.. Γιατί; Γιατί είστε πολιτικό σούπερ μάρκετ και πουλάτε το πολιτικό εμπόρευμα με προμήθεια.. Γι αυτό..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: