Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

 

Οι νεοναζί Κροάτες είχαν ραντεβού, καθοδήγηση, εξοπλισμό και τη συνδρομή ομοϊδεατων  οπαδών του Παναθηναϊκού Και ως τούτου: η ένστολη ανοχή να είναι όχι απλά προφανής αλλά καταφανής. 

 Οι πηγές πληροφόρησης ήταν τόσο πολυπληθείς που οι μπάτσοι αξιωματούχοι και μη τελούσαν επί του ποδός των φασιστών αλλά όχι και επί ποδός πολέμου.



Τους «συνόδευαν»  καθ' ολη την εισβολή τους στο γήπεδο από απόσταση "διακριτική"  μέχρι και τα τελευταία μέτρα . Για να επέμβουν καθ' ανακοίνωσή τους οι αχρείοι όταν η δολοφονία είχε διαπραχθεί και με τα χημικά να πνίγουν ποιους;

 Τους εγκλωβισμένους σε καταστήματα της περιοχής ή τους ατυχείς περαστικούς. 

Και την επομένη, οι σύγχρονοι Πουαρώ της  ΕΛ.ΑΣ. "εξέδραμαν" επί του "πεδίου" για στοιχεία, αφ' ότου αυτό είχε πλήρως εκκαθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου. Αλληλουχία δράσεων μνημειωδών παραλείψεων ανικανότητας ή δόλιων σχεδιασμών. Μια αλυσίδα που παραπέμπει ή προϋποθέτει το τελευταίο. Ποιο; Της διευκόλυνσης της φασιστικής φονικής επίθεσης.  

  Δεν είδε ή δεν κατάλαβε ούτε στα σύνορα, ούτε καθ’οδόν στις εθνικές οδούς, ούτε ούτε εντός Αθηνών , ούτε στο ραντεβού με τους ντόπιους ομοϊδεάτες, ούτε στον Ηλεκτρικό, ούτε στον δρόμο για τη Ν.Φιλαδέλφεια ... — 

Ποια;

Η βαριά εξοπλισμένη πολυπληθέστερη και αποτελούσα το κεντρικό όχημα άσκησης βάρβαρης πολιτικής υπηρεσία της χώρας!!!!!!!!!!!!

Το ότι έτσι ο καθ' ένας από τους κρίκους αυτής της αλυσίδας δεν λειτούργησε στη βάση μιας αυτόνομης απόφασης εκπορευόμενης από την ανικανότητα, καλό θα ήταν να καταλήξουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως ήταν το απόσταγμα  της γνωστής σκέψης πως ήταν δικά τους παιδιά!!

Και καταλήγουμε σ' αυτό γιατί δεν ήταν προσωπική επιλογή ενός μπατσαίου -όπως διαχρονικά οι δεκάδες νεκροί των διαδηλώσεων-- που θα στόχευε στα πόδια ή στο κεφάλι, αλλά μια κεντρική επιταγή.

"Αφήστε τα παιδιά να παίξουν" ακόμη και με τον θάνατο προσθέτω εγώ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: