Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ

 

Ο τόπος φλέγεται μεταφορικά και κυριολεκτικά με τον ..ποδηγέτη του να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές χαβούζες σβήνοντας με ποτιστήρι φυτά σε γλάστρες!! 

Τα τύπου Συγγρού ομογενή αρπακτικά της εθνοκαπηλείας ν ακονίζουν τα νύχια τους στη θέα του λαϊκού κρέατος με τον λακέ τους να τους το σερβίρει σε μερίδες από τη βουλή.. 

 Η εργοδοσία δολοφονεί εν ψυχρώ δια της θερμοπληξίας ανασφάλιστους εργαζόμενους και ο οφθαλμός του κράτους, εισαγγελέας, να την απελευθερώνει σφυρίζοντας αδιάφορα ως Γερμανός τουρίστας σε νεοκατοχή.. 


 

Πλέον του 60% των φορολογικών δηλώσεων κυμαίνεται μεταξύ των οκτώ και έντεκα χιλιάδων ευρώ ετησίως και η πολιτική συμμορία να εκδίδει pass par tout μεταξύ των ληγμένων.. 

Έχει από καιρού η λαϊκή υγεία τεθεί στο κρεβάτι του Προκρούστη από τους νεοφασίστες τσεκουροφόρους που νουθετούν τον λαό ότι δεν αυξάνει το προσδόκιμο ζωής γιατί δεν απαρνείται όλα όσα τον κάνουν να θέλει να το αυξήσει.. 

Πώς να πειστεί η Κεραμέως Μπίλντεμπεργκ πως οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι και όχι ηλίθιοι επειδή ηλίθιοι γίνονται με την εκπαίδευση της παράταξής της.. 

Ποια επομένως η χρεία της αξιολόγησης μεταξύ ομοιογενών προϊόντων της ίδιας βιομηχανικής παραγωγής; 

 Αυτός ο Μητσοτάκειος όχλος Κεμάλ δεν αλλάζει ποτέ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: