Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΡΕΧΤ!!!

 Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.

 ...............

Εν χορώ τα πρεζόνια του Καπιταλισμού, κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι, μαζί με σύμπασα την πολιτική συμμορία της Γκραικυλίας  μηρυκάζουν την αμερικάνικη τσίκλα, κλείνοντας σε όλες τις πτώσεις λέξη, που ανάθεμα κι αν έχουν συνείδηση της σημασίας της:

 Αντισυστημισμός!! 

 


Εοπμένως: Ο φασίστας είναι αντισυστημικός για την λασπουριά των συστημικών ΜΜΕ. !  Το πείραμα Φασισμού   επί της  αποικίας  της Γκραικυλίας τελεί σε νέα φάση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.  

Η Ν.Δ. είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη-είπε ο εφιάλτης νούμερο 2! 

Πράγματι δοκιμάζεται ο ψηφιακός φασισμός αλά Μελόνι. Σε αναμονή και η Γαλλία που προς ώρας αντιστέκεται πάσι δυνάμει. Με ερωτηματικό ο φρανκισμός στην πολύπαθη Ισπανία.

 Κεντροδεξιά επιτοπίως με τρία στελέχη ορφανά του Παπαδόπουλου και των Ναζί, ανερχόμενα διαρκώς στην ιεραρχία της Ν.Δ.! Και 12-15% πούρα ακροδεξιά από εγκληματίες μέχρι ξέκωλα νυχούδες της Μυκόνου και πωλητές… επιστολών του Ιησού, θεούσες και αγιορείτες θαυματοποιούς, συμπληρώνεται το καρέ του… άσσου ή το κάδρο της πολιτικής αβύσσου!

Κατά πόσο είναι εφικτό, πότε, πώς και με ποιες προϋποθέσεις όλοι αυτοί ή μέρος τους ν’ απαρτίζουν «σοβαρό ακροδεξιό κόμμα»; Ποιος είναι ο ρόλος που δύνανται ν' αναλάβουν, με ποιες εγγυήσεις και ασφαλιστικές δικλείδες για να μην εκτραπούν στην επανάληψη των Χρυσαυγίτηκαν συμμοριών , που αντιστρέφουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος ακόμη και των αδιαφανών εξουσιαστών; 

 Ζορίζουν οι απαντήσεις Οι τροφοσυλέκτες διάκονοι του αταβισμού δια της μαζικής ψηφιακής στροφής της νεολαίας στις κτηνώδεις ιδέες τους, πολύ δύσκολα θα αναχαιτιστούν. Προς ώρας βολεύει η λείανση των γωνιών τους. Η αισθητική τους φιλοτεχνία. Για να στήνουν δεξαμενής σκέψης τα ούγκανα και να γελάσει ο κάθε πικραμένος μηδέ εξαιρουμένου του προγόνου του υπηρεσιακού πρωθυπουργού και συνεργάτη του Γκαίμπλες όταν οι γονείς μας κρέμονταν σαν τα κατσίκια στα βουνά της απελευθέρωσης. 

Η λεγόμενη διασπορά, η είσοδος πολλών μικρών κομμάτων στην Βουλή να είστε σιγουροι ότι βολεύρι το σύστημα σε βαθμό εθνικής εορτής.  Αυτή η κουρελού, που προέκυψε από τις εκλογές την επομένη θα προκαλεί εκπλήξεις από την ανερμάτιστη πολιτική των ανίερων συμμαχιών της. .Και από την στάση θ' αποκαλύπτονται οι χορηγοι της γιατί τα συμφέροντα που θα εξυπηρετούν δεν αφίστανται των εντολών που θα λαμβάνουν.


Στα καθ' ημάς ο φασίστας, όπως ένας Χρυσαυγίτης ή σχετικού τύπου ακροδεξιός ή εθνικιστής, από τον πολιτισμό μας καταλαβαίνει το μυαλό και το αίσθημα που είχαν οι αλογοουρές στις περικεφαλαίες, ενώ μαγαρίζει ό,τι αγγίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: