Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

 ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΆΣΕΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ..


Τα οργιώδη και προκλητικά σκάνδαλα από τους σύγχρονους Συγγρούς της ομογένειας, που υποβιβάζουν σε φθηνό κουτσομπολιό θέσεις (αν και έτσι είναι ) όπως : Η άγνοια των ομογενών σε σχέση με το γεωγραφικό στίγμα της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη. Σκάνδαλα στα οποία ενέχονται μέχρι τ' αυτιά ομογενή στελέχη της ΝΔ.. Να γιατί κόπτεται η Νέα Μητσοτοκρατία.. Θ' αναρτώ κάθε μέρα κι από ένα ώσπου δεν μπορεί μαζί με το κεφάλι μου κάποια στιγμή θα σπάσει και το κεφάλι της .. όποιας πλην ΚΚΕ ωραίας αλλά κοιμωμένης αντιπολίτευσης.. 

 

Τη μεγαλύτερη κρίση από ιδρύσεως του -από το 1930- περνά ο ιστορικός ομογενειακός οργανισμός της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων μείζονος ΝΥ, ο οποίος εκφράζει την οργανωμένη ομογένεια της ευρύτερης περιοχής στην πολιτεία της ΝΥ του NJ και του Connecticut, .

Μια κρίση που στα εσώτερά της ελλοχεύουν προσωπικές αντιπαραθέσεις, μίση και πάθη, μυστικές συμφωνίες, λευκές εκλογές, και άλλα πολλά που έρχονται στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα με καταγγελίες, ύβρεις, μέχρι και απειλές για χρήση βίας με γροθιές, πιστόλια και ντουφέκια! 

Στο επίκεντρο των αντεγκλήσεων και των καταιγιστικών εξελίξεων που συνταράσσουν την ομογένεια της Αμερικής πρωταγωνιστές μέλη των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ με πρώτο τον κ. Γεώργιο Γεωργόπουλο, ο οποίος εκτός από μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας και πρώην πρόεδρος του ομογενειακού οργανισμού είναι και πρόεδρος μιας εκ των τριών τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στη περιφέρεια της Νέας Υόρκης. Στην ίδια δίνη των οικονομικών σκανδάλων εμπλέκονται και τα ονόματα άλλων στελεχών της ΝΔ, όπως αυτό του κ. Τομόπουλου επίσης πρώην πρόεδρου της ομοσπονδίας.

Το επεισόδιο θεωρήθηκε σοβαρό και τώρα έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων. Στα δικαστήρια όμως απειλεί ότι θα καταφύγει και η άλλη πλευρά, των κυρίων Τομόπουλου- Γεωργόπουλου, οι οποίοι κατηγορούν τον νυν πρόεδρο και απειλούν επίσης με αποκαλύψεις τις οποίες θα καταγγείλουν σε press conference.

Δεν υπάρχουν σχόλια: