Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

 Πόσο μαλάκ@ς μπορεί να είσαι όταν τιτλοφορείς το άρθρο σου στο Athens Voice"οι ακριβές διακοπές δεν είναι υποχρεωτικές", και όταν σύμφωνα με έρευνα:

.................

Κοίτα να δεις που είμαστε φτωχοί με ακριβά γούστα..Ρε πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε σ' άλλη παραλία!!

 ............

Η πλειοψηφία επιλέγει για διακοπές σε εξοχικές κατοικίες, είτε με φιλοξενία (26%), είτε με διαμονή (22%). Αυτό σημαίνει πρακτικά διακοπές στον τόπο καταγωγής ή σε εξοχική κατοικία ή αναζήτηση για φιλοξενία σε σπίτια φίλων. 

Το 20% επιλέγει διαμονή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και μόνο το 9% διαμονή σε ξενοδοχεία (7% χωρίς διατροφή και 2% με πλήρη διατροφή). 

Αναλυτικότερα στα στοιχεία της έρευνας. 

# ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να κάνετε διακοπές σε Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη ή οποιοδήποτε άλλο νησί των Κυκλάδων (…)

  #Αυτά τα γράφει γιατί παρατηρεί ότι η γκρίνια για τις “πολύ ακριβές τιμές” που “δεν επιτρέπουν στoυς Έλληνες να κάνουν διακοπές»”η οποία ξεκίνησε πέρυσι, έχει γίνει πλέον μόδα και πολλοί συμπολίτες αισθάνονται την υποχρέωση να γκρινιάξουν για ένα πρόβλημα που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται (…). 

Καταλαβαίνει ότι σε πολλούς συμπολίτες αρέσει τόσο να γκρινιάζουν που θα γκρίνιαζαν ακόμα και επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν μια Φεράρι. Μόνο που η γκρίνια για τις διακοπές στην Ελλάδα είναι ακόμα πιο ακατανόητη αφού μιλάμε για μια χώρα που από απόψεως προορισμών είναι γεμάτη Φεράρι και οι περισσότερες περιμένουν να τις οδηγήσεις σε τιμή ευκαιρίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: