Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

 Ανωνύμου του Έλληνος

Ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε! Οι χειρότερες, πιο στημένες, γελοίες εθνικές εκλογές των τελευταίων χρόνων. Ιδιαίτερα οι δεύτερες, την προσεχή Κυριακή 25 Ιουνίου, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Το άκρον άωτον της αδιαφορίας, βαρεμάρας και ανίας! 

 


Με την μεγάλη διαφορά πρώτου και δεύτερου κόμματος στην πρώτη αναμέτρηση όλοι θεωρούν την γαϊδάρα τους καλά δεμένη! Για αυτό οι μόνοι, που συνεχίζουν για τα μάτια του όχλου την προεκλογική εκστρατεία είναι ο Κούλης και η πολιτική συμμορία του. 

Οι άλλοι, άλλωστε, κατέβηκαν από την πρώτη μέρα, από τον Μάιο κιόλας για να χάσουν. Επιδίδονταν σε πρωτοφανείς και εξόφθαλμες γκάφες, κανονικοί και πατενταρισμένοι προβοκάτορες κατ΄εντολήν των ξένων τους αφεντάδων. Το σπορ συνεχίστηκε και επεκτάθηκε για τις τωρινές εκλογές, μολονότι διαχέεται και διαρρέεται ένας αέρας σιγουριάς αφενός για την πρωτιά της Ν.Δ. και αφετέρου για κεκτημένη αυτοδυναμία με τον νέο ληστρικό, καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο. 

Ίσως πάλι εξ αυτού άλλοι να θεωρούνε τα κουκιά ήδη μετρημένα και να αδιαφορούν με παροιμιώδη τρόπο! Εμείς πάντως αφήνουμε αμυδρές(;) πιθανότητες να μπούνε πλείονα των 7 κομμάτων στο Κυνοβούλιο και να τεθεί υπό αμφισβήτηση η κυβέρνηση (λέξη κατ’ ευφημισμόν) του Κούλη, οπότε πάμε και σε τρίτο γύρο.

Γιατί, όμως, να μαλώνουν οι πέμπτης κατηγορίας πράκτορες του Καπιταλισμού στην Γκραικυλία και να μην στρογγυλοκαθίσουν ακόμα 3-4 χρόνια οι μεν στο Μαξίμου θαλαμοφυλάκιο, οι δε στα έδρανα με τους χοντρούς μισθούς και τις παχιές μίζες; 

Βγαίνει καθένας, λέει το μακρύ και το κοντό του, αρκεί να είναι για λίγες ώρες ή μέρες στα ξύλινα γράμματα των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και δη στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Συνιστά αυτό καινούριο φαινόμενο. 

Προέχει να κλέψεις δημοσιότητα, αδιάφορο αν η μαλακία, που θα ξεφουρνίσεις, μπορεί να είναι βλαπτική για το κόμμα, που εκπροσωπείς κι είσαι υποψήφιος. Αφού θα γίνει ό,τι λένε τα ξένα αφεντικά, εφόσον είναι φως φανάρι τ’ αποτελέσματα, γιατί να κουραζόμαστε,  να σπαταλάμε χρήμα; 

Ας αράξουμε για να προετοιμαστούμε για νέους μετεκλογικούς (πάντα ραγιάδικους) ρόλους! Είναι και η βολική λίστα επιλογής, που δεν χρειάζεται να κυνηγάς σταυρούς! Τα τζάκια και οι άλλοι μεγάλοι απατεώνες του Κυνοβουλίου γνωρίζουν ότι θα εκλεγούν, εφόσον είναι στις πρώτες γραμμές της λίστας και εξελέγησαν τον Μάιο. Και όσοι δεν εκλέχτηκαν από το πρώτο κόμμα, με το καλπονοθευτικό δωράκι 40 εδρών, που θα κλαπούν από τα μικρά κόμματα, τα μεγαλόσχημα μαύρα σκυλιά της Ν.Δ., που ατύχησαν, θα εκλεγούν εξάπαντος στην νέα Βουλή.

Κατά τα άλλα ισχύουν, όσα γράψαμε και αποδείξαμε σε προηγούμενα εκλογικά άρθρα, ότι δεν αποφασίζεις εσύ στις σικέ εκλογές, αλλά τα ξένα αφεντικά μέσω των ποικίλων βοθροκάναλων, που σου πουλάνε το κουτόχορτο και σε κατευθύνουν ως αγέλη ζώων με τις αργυρώνητες και στημένες δημοσκοπήσεις. 

Όποιος πληρώνει την δημοσκοπική έρευνα, βγάζει τ’ αποτέλεσμα, που γουστάρει και όλοι μαζί εξυπηρετούν τον ξένο επιβήτορα. Ευτυχώς έγινε το φρικτό έγκλημα ανοιχτά της Πύλου και είχαν οι ντόπιοι μανδαρίνοι εφήμερο ζωτικό ψεύδος, πρόσκαιρο modus vivendi, σαθρό πρόσχημα ασύστολα να παπαρολογούν. Αλλά και πάλι δεν τους έφθασε. 

Βάλανε στο κόλπο το θέμα των Μουσουλμάνων ή Τούρκων (πρεσβεύουμε το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού εκάστου) βουλευτών της Θράκης. Τί έγινε… συντρόφοι ραγιάδες; Παραδεχτήκατε μπόλικο ΚΥΠατζίδικο χαφιεδισμό στην εκλογική διαδικασία; 

Έστειλε χαρτιά ενημέρωσης της Ε.Υ.Π. ο Κούλης Ξεπουλητάρης στον άνευ Τσίπ(ρ)ας συναγωνιστή και τον ενημέρωνε για τον βίο και την πολιτεία των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑίων βουλευτών στην Ροδόπη, αλλά… ξέχασε να διαβάσει τα γραφόμενα για τους δικούς του; 

Όταν σας λέμε για μεταξωτό απόλυτο φασισμό με φαιοροζέ δημοκρατικοφανή φερετζέ, όχι μόνο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας αλλά και τα συνεταιράκια κομματόσκυλα κάνουν το παν να το εφαρμόζουν στην ζωή. Μόνο, τί έγιναν τα ΣΥΡΙΖΑίικα γαβγίσματα περί υποκλοπών και παρακολουθήσεων;

Τί ψηφίζουμε την Κυριακή 25 Ιουνίου; Αν και μας την δίνουν σφόδρα οι επαναλήψεις, οφείλουμε, όμως, ως μετερίζι να δώσουμε… εκλογική γραμμή! Για όσους βαριούνται να διαβάσουν προηγούμενα άρθρα μας, ιδιαίτερα το: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ; μπαίνουμε…  στον κόπο ν’ αντιγράψουμε τον επίλογό του με μια προσθήκη περί της ενισχυμένης αναλογικής:

«Ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πρόταση για την Κυριακή, αναγκαστική και ανάπηρη. Κάθε όχλος-λαός έχει αυτό, που απεργάζεται και του αξίζει. Χρόνια τώρα υποκείμεθα στον άθλιο εκβιασμό του ξενόδουλου συστήματος δια του εκλογικού νόμου. Πρέπει να ψηφίσουμε κόμμα, που οπωσδήποτε θα πάρει πάνω από 3% και θα μπει στην Βουλή, αλλιώς, αρέσει ή όχι, έχετε ψηφίσει το πρώτο κόμμα, πάει να πει είσαστε συνειδητοί ψηφοφόροι της Ν.Δ. ή του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο σημαίνει και η αποχή από τις κάλπες, το πάω εκδρομή γιατί δεν γουστάρω κανέναν! Κι εσείς ψηφοφόροι του πρώτου κόμματος,  της Ν.Δ., και πάλι συνειδητοί. Με την αποχή μικραίνει το εκλογικό μέτρο και ευνοείται το πρώτο κόμμα.  Πολύ περισσότερο, που το καλπονοθευτικό σύστημα ενισχυμένης αναλογικής ληστεύει τα μικρά κόμματα και χαρίζει έδρες στο πρώτο κόμμα. Βρείτε, λοιπόν, ένα μικρό κόμμα τού εν δυνάμει  πάνω από 3% και ψηφίστε! Εμείς δεν έχουμε άλλη λύση από το να κλείσουμε τα μάτια και να ρίξουμε για μια ακόμα φορά στην κάλπη ένα ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. Δεν γίνεται αλλιώς, όταν ο όχλος ξυπνήσει από το ταξικό του κώμα και δεν τρώει το σανό των βοθροκάναλων, τα ξαναλέμε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: