Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ

 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ .......ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ !! ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΑΠΗ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ

...........

 

«Καλά έκανε το λιμενικό και έπνιξε τους “λάθρο”. Αυτό που έκαναν οι στρατηγοί και οι υπουργοί της προσωρινής κυβέρνησης έπρεπε να είχαν πράξει όλες οι κυβερνήσεις. Λυπάμαι που δεν πνίγηκαν περισσότεροι. Πήραν ένα μάθημα. Ο μαζικός πνιγμός δρα αποτρεπτικά! Για να μάθουν οι βρωμομουσουλμάνοι να μην έρχονται στην Ευρώπη». Τι εννοεί ο ποιητής.. Πως είναι ανδραγάθημα οι δολοφονίες αόπλων!! Πρόκειται για έναν ασύντακτο και ασυνάρτητο όχλο ατομικών συμφερόντων ή ασύνορης βλακείας..

...............

 


Εμετικό λεξιλόγιο που σου προκαλεί αντιστροφή της λειτουργίας του πεπτικού σου συστήματος και που ακούστηκε από: Ανώτερο  ακούστηκαν πρόσφατα από ανώτερο αξιωματικό στη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ΄ Σώματος Στρατού (ΓΣΣ). Για να καταλήξει: 

«Η σωστή αντιμετώπιση των προσφύγων και μεταναστών είναι να τους πυροβολούν εν ψυχρώ. Όπως πυροβολούσαν οι Ιταλοί αστυνομικοί και ο ιταλικός στρατός τους Αλβανούς μετανάστες στην Αδριατική τη δεκαετία του 1990».

Ανεξαρτήτως του αν επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτήν την καταγγελία; ή αν αποδεδειγμένα ο συγκεκριμένος αξιωματικός είναι ένα ανθρώπινο σκουπίδι,, το θέμα και ανάθεμα είναι πως αυτή δεν παραπέμπει σε ένα μεμονωμένο περιστατικό. 

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες κατά ενστόλων που συνδέονται δια της μαύρης κλωστής με την ακροδεξιά της δεξιάς πολυκατοικίας και των εθνικών τραγωδιών. Για ν' αποδειχθεί ότι: Οι μετεξελιγμένοι σύγχρονοι στρατοί ελάχιστα απέχουν από του Λεγεωνάριους εισβολείς στην Αφρικανική Ήπειρο για την αρπαγή του πλούτου της. Οι κληρωτοί συναισθηματικών δεσμών με την πατρίδα μας τελείωσαν. 

Σήμερα και στα στρατόπεδα το κυρίαρχο δόγμα παραπέμπει στο ότι οι "λάθρο" είναι ασύμετρη απειλή..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: