Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

 

Ψάχνουν στα πολιτικά σούπερ μάρκετ της αριστεράς των ΜΚΟ , του νυν υπερ πάντων η ΕΟΚ της Φον Λάϊεν και των δικαιωματιστών, τις αιτίες της κατολίσθησης.. Με τον λαό στα πεζοδρόμια του καθεστώτος να άγεται στη φυσική επιλογή. 

Που διαστέλλεται η διάλυση και των τελευταιων ψηφίων από το μωσαϊκό του  συστήματος υγείας. Με την εμπορευματοποίησή του. 


 

Να συστέλλεται η δυνατότητα παροχής εκπαίδευσης στους απογόνους. Γιατί η παιδεία διαστάλθηκε σε προϊόν πολυτελείας. 

Να αποκλείεται ο ισχνός λαός της επαφής του με τη θάλασσα που πλέον βλέπει τις θελκτικές παραλίες των ιδιωτικών συνόρων , με το μακαρόνι. 

Να κρούει η ΕΛΣΤΑΤ τον κώδωνα κινδύνου για τη δημογραφική μείωση κι αυτοί στο Σύνταγμα και την Αριστοτέλους να στήνουν Parade πάρτη για την πάρτη τους. 

Να εισέρχεται στα βενζινάδικα και να μετράει τα ψιλά του ..κόρφου του γιατί ακολουθούν τα διόδια αλυσίδες των παρόχων. 

Να μπαίνει στα σούπερ μάρκετ έχοντας κατά νου ,όχι τι έχει χρεία, αλλά τι του προσφέρεται από τα ληγμένα του καπιταλιστικού ελέους. 

Να πέφτει για ύπνο υπό τον ασθματικό πνιγμό της επομένης που αντιστάσεως μη ούσης θα του πλειστηριάσουν τη στέγη οι Πάτσηδες. Κι η αριστερά να παρακολουθεί με το μάτι του ψόφιου ψαριού..

Να φλέγεται από τον καύσωνα, αλλά να στέκει σε απόσταση από την πρίζα του κλιματιστικού, γιατί στο άγγιγμά της θα υποστεί οικονομική ηλεκτροπληξία. 

Παρήλθαν δύο προεκλογικές περίοδοι δίχως άχνα να βγάλει η καθ’ υπόθεση εργασίας αριστερά περί αυτών.Του Πασόκ του γιδοβοσκού συμπεριλαμβανομένου. 

Αντιθέτως: Συναίνεσε υποταγμένη στην εοκική θύελλα που κατέστησε τον τόπο κοινωνικό ερειπιώνα, πουλώντας ότι άυλο και υλικό υπήρχε. 

Για να βρει πεδίο δόξης λαμπρό ο φασισμός της ακροδεξιάς και να εκμεταλλευτεί το κενό εμπορευόμενη ότι απόμεινε. Την ψυχή του έθνους. Ακολουθούν νεκροταφεία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: