Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..




▸Μια νέα δίωξη αντιμετωπίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων (ΕΑΣ), στην προσπάθεια κυβερνήσεων, κράτους και ελληνικού στρατού να χτυπήσουν και να σταματήσουν τη δράση τους.

Η δίωξη στρέφεται κατά του Νίκου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος δικάζεται στις 6 Ιουλίου στο τριμελές πλημμελειοδικείο Χίου. Η κατηγορία είναι και πάλι αυτή της «συκοφαντικής δυσφήμισης», δύο μόλις χρόνια μετά την αντίστοιχη δίκη στην Αλεξανδρούπολη, τον Μάιο του 2021, που κατέληξε σε πανηγυρική αθώωση.

Μοναδικό «πειστήριο» των κρατικών «λαγωνικών» είναι το γεγονός πως το τηλέφωνο επικοινωνίας της Επιτροπής τύχαινε εκείνο το διάστημα να ήταν στο όνομα του Ν. Χαραλαμπόπουλου, στο πλαίσιο της κυκλικής εναλλαγής, κι ενώ η χρήση του γινόταν πάντα από συνελεύσεις.

Και η συγκεκριμένη δίωξη είναι μία ακόμα προσπάθεια να χτυπηθεί το Δίκτυο «Σπάρτακος», η ΕΑΣ και το αντιπολεμικό κίνημα μέσα κι έξω από τον στρατό. Για μία ακόμα φορά, με την κινητοποίηση του κινήματος, θα πέσει στο κενό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: