Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

ΚΟΜΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

 

Είναι άκρως εντυπωσιακά τα αποτελέσματα μιας απλής ματιάς τον εκλογικό χάρτη. 

Τον Ιούνη του 2012 επί παραδείγματι η Ενωση Κεντρώων του ανεκδιήγητου Βασίλη Λεβέντη έχει αποσπάσει μόλις το 0,28 των ψήφων. Για να υψωθεί αυτό στο 1,81 το 2015 και να εκτιναχθεί μερικούς μήνες μετά στο 3,44!! ανοίγοντας διάπλατα στο τσούρμο του τις πόρτες της Βουλής. 


 


 

Με τα μεγαλύτερα ποσοστά του να καταγράφονται στην Α΄Θεσσαλονίκης και στην Πέλλα των Μεγαλέκων με τις άνευ περιεχομένου περικεφαλαίες. 

Κρατήσετε επ’ ολίγον την ανάσα σας πριν μου εναντιωθείτε. 

Πρόκειται για δύο περιοχές της ίδιας ακριβώς πολιτικής συμπεριφοράς απέναντι στο εν ονόματι Νίκη «ελληνορθόδοξο» κόμμα κάποιου σαλτιμπάγκου που σημείωσε ποσοστά μαμούθ. 6,1% στην Πέλλα, 5,63% στη Β’ Θεσσαλονίκης) 

Μια επιπόλαια προσέγγιση θα ήταν πως οι Έλληνες των pass par tout και των επιδομάτων αποδείχθηκαν εν τέλει ευάεροι και ευήλιοι έναντι της λεηλασίας τους. 

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. 

Αυτές οι καθ΄υπόθεση εργασίας ανεξήγητες ομαδικές μετατοπίσεις καταδεικνύουν παρεμβάσεις από παραεκκλησιαστικά επιχειρηματικά και εν γένει κέντρα ενός καθεστωτικού σκότους που κατευθύνει το πλήθος ως κοπάδι. 

Η σπουδή του Αρείου Πάγου να σηματοδοτήσει, υπό το χειροκρότημα του έγκλειστου συμμορίτη Κασιδιάρη, την συμμετοχή των «Σπαρτιατών» με τους φασιστικούς μαιάνδρους στις εκλογές, το αποκαλύπτει.

Η αγωνιώδης προσπάθεια ανάδειξής του --από τους δημοσκόπους διαμόρφωσης και όχι καταγραφής της κοινής γνώμης--, είναι χαρακτηριστική. Στο φτερό του έδωσαν 2% !!! 

Εξ αιτίας αυτού και σύμφωνα με τις δημοσκοπικές έρευνες, η Νίκη μοιάζει να χάνει την ορμή της και μεγάλο μέρος του υπερσυντηρητικού και αντιδραστικού ρεύματος, να κατευθύνεται στους «Σπαρτιάτες». 

Επικεφαλής (στα χαρτιά) του μορφώματος είναι ο Βασίλης Στίγκας, με μακρά θητεία και μιντιακή παρουσία στον ακροδεξιό εθνικιστικό χώρο και συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα κόμματά του (και την Ένωση Κεντρώων)

Είναι εμφανές πως οι πανταχού παρόντες ψηφιακοί χαφχέδες των κατασταλτικών μηχανισμών  σπρώχνουν όλη τη δεξιά πολυκατοικία στη βουλή κοντύνοντας την δημοκρατικη αντίσταση. 

Πως ; Με την ίδια πάντα ρητορική που θέλγει κάθε σανοφάγο ψηφοφόρο. Οι προδότες που ζυμώνουν τις Πρέσπες του Αιγαίου.Το ότι το αρχιπέλαγός μας κατέστη νεκροταφείο εξαθλιωμένων ψυχών ουδόλως τους απασχολεί.. Ως γνωστό ο πνιγμός  ενός ανθρώπου είναι αξιοσημείωτη  τραγωδία. Ο πνιγμός χιλιάδων απλώς στατιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια: