Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ Η ΞΕΦΤΙΛΑ

 ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ

 

 Ανωνύμου του Έλληνος

 

Μόνο οι ιδιοκτήτες της Γκραικυλίας, οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, δικαιούνται, να πανηγυρίζουν έξαλλα για την αθλιότητα και ξεφτίλα των εκλογών της 21ης Μάϊου. Και τα πολυάριθμα ντόπια τσιράκια τους. Μην ακούσουμε για τα επόμενα 4 χρόνια κάποιον κοψοχέρη να κλαίει και να οδύρεται στα βοθροκάναλα ότι δεν έχει να φάει, του πήραν το σπίτι, του κόψανε τα μεροκάματα, την σύνταξη και τα φάρμακα! 

Του απαντάμε από σήμερα και δια παντός: Ψόφα, μαλάκα, μήπως τελικά ξεβρωμίσει ο τόπος, που πιάνεις!!  

 


Μια ατέλειωτη αγέλη διεφθαρμένων ηλίθιων, βολεμένων στα σκατά ραγιάδων, ξεδιάντροπων διακονιαραίων, χωρίς τσίπα σκουληκιών, έδωσαν 40% στην διαχρονική παράταξη των προδοτών και δωσίλογων, σήμερα λέγεται Ν.Δ., εγκρίνοντας τον φασισμό Κούλη, δίνοντάς του πράσινο (διάβαζε: Κατάμαυρο) φως να εφαρμόσει νέα πειράματα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου. 

 Πανηγυρίζει ο φονιάς (ως ηθικός αυτουργός) 57 νέων στα Τέμπη και η πολιτική του συμμορία αλλά δεν ιδρώνει το αφτί του μέσου ζωντόβολου Γκραικύλου. Με ειδεχθή απανθρωπιά και θρασύτητα το έλεγε ο ίδιος στην προεκλογική εκστρατεία διανομής κουτόχορτου  στο διεφθαρμένο όχλο μετρώντας πόσο η Ν.Δ. ξεπέρασε το πρώτο σοκ των Τεμπών, δίνοντας χυδαίες… συμβουλές να μην εργαλειοποιούνται οι νεκροί των Τεμπών.

Και αυτόν τον φασιστικής ιδεολογίας κομματάρχη, που έχει πρωτοκλασάτα στελέχη 3 πατενταρισμένος νεοναζί, τον έβγαλε, με ενισχυμένα ποσοστά και πάλι ο άθλιος όχλος για θαλαμοφύλακα της Αποικίας! 

Σε κάψανε, ηλίθιε, και τον έβγαλες πρώτο στα αποκαΐδια της Εύβοιας! 

Σου παίρνουν τα σπίτια με χιλιάδες πλειστηριασμούς και συ Ν.Δ. και ξερό ψωμί, όλο και πιο συχνά στην κυριολεξία και συ λες μακριά από μας κι ας είναι και στης γυναίκας μας τον κώλο! 

Κι όταν για την ώρα έχεις σπίτι, ζεις στην αθλιότητα, χωρίς θέρμανση και ηλεκτρικό ρεύμα, περιμένεις πιστός ζητιάνος ψίχουλα, που θα σου δώσει ο Κούλης με τα διάφορα «pass» της απαράμιλλης γυφτιάς σου! 

Η ακρίβεια είναι στα ύψη, το ψωμί έχει πετάξει και το λάδι έχει δεκάξι-που έλεγε ο αείμνηστος Πέτρος Κυριακός, αλλά σε παραμυθιάζουν τα βοθροκάναλα ότι έχεις την πιο μεγάλη ανάπτυξη στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση). 

Τί παράγεις, ρε ξεφτιλισμένε καταναλωτή σανού, κι έχεις και τρανή ανάπτυξη; Χιλιάδες μαγαζιά κλειστά με το φονικό παραμύθι Covid-19 (12-14 τρισεκατομμύρια δολάρια ο μέχρι τώρα παγκόσμιος τζίρος, χώρια τα πολιτικά οφέλη, ο μαζικός φόβος και οι φασιστικοί περιορισμοί ακόμα και στην αναπνοή σου), πεθαίνουν κατά δεκάδες κάθε βδομάδα γέροι και άλλοι ευάλωτοι και συ, πανίβλακα όχλε, συνεχίζεις το ανίατο ταξικό σου κώμα με το ευτυχώς, που δεν πεθάναμε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: